Doos van 60 capsules Meltonic GELEE ROYALE TONIC BIO

Doos van 60 capsules Meltonic GELEE ROYALE TONIC BIO

€ 14,12

€ 11,64

-18%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Doos van 60 capsules Meltonic GELEE ROYALE TONIC BIO

Ontdek de voordelen van biologische voedingssupplementen voor sporters voor een optimaal herstel en wees in vorm voor uw sportsessies! Organic Royal Jelly Tonic is een echt concentraat van natuurlijke energie dat je toon en vitaliteit zal brengen na de sportieve inspanning!

De biologische Tonic Royal Jelly combineert de voordelen van de meest kostbare van de bijenkorf. De biologische voedingssupplementen voor atleten helpen bij het herstel en zijn in vorm voor uw volgende sportsessies (hardlopen, trailrunning, marathon, triatlon, wielrennen...). Een echte schat uitgewerkt door bijen voor de sport!

Biologische tonic Royal Jelly is een voedingssupplement voor de sport. Biologische voedingssupplementen voor sporters kunnen na de sportinspanning worden gebruikt voor een optimaal herstel. De Royal Jelly Tonic bio verzamelt de kostbaarste schat van de bijenkorf in een doos van 60 capsules.

Royal Jelly Tonic biologisch voor sporters kan worden geconsumeerd in de vorm van capsules voor meer gemak. Om de effecten van Royal Jelly Tonic bio te garanderen, neem je 's ochtends 3 capsules op een lege maag met een groot glas water.

De Royal Jelly Tonic bio voor sporters is een 20-dagen programma. De Royal Jelly wordt oorspronkelijk geconsumeerd door de bijenkoningin, waardoor ze 40 keer langer leeft dan de rest van de bijenkorf. Meltonic heeft de organische Royal Jelly Tonic ontworpen om te helpen bij het herstel na de training.

Extra informatie

Merk Meltonic
Fabrikant SKU 132060
Kleur geel
Kleur Geel
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Voedingssupplementen
Assortiment Bien-être