Energiekoek Meltonic TONIC BIO - FRAMBOISE

Energiekoek Meltonic TONIC BIO - FRAMBOISE
€ 11,85
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Energiekoek Meltonic TONIC BIO - FRAMBOISE

De natuurlijke antioxidatieve kracht van framboos in dit zachte en smakelijke recept voor een compleet ontbijt voor een sportieve inspanning (hardlopen, trailrunning, fietsen, triatlon, marathon, ...), dit is wat Meltonic je laat ontdekken in de biologische energiecakes - Framboos, Honing en Koninginnebrij.

In deze organische energiecake vind je :

- Heerlijke frambozenchips
- Biologische honing en koninginnengelei

Lactose- en glutenvrij, het is geschikt voor alle sporters die een gezond en smakelijk ontbijt willen voor hun sportieve inspanningen!

Voor een ontbijt voor een sportieve inspanning (hardlopen, trailrunning, fietsen, triatlon, marathon...) of een snack, zal de biologische energiecake - Framboos, Honing en Koninginnebrij - u helpen om uzelf te overtreffen tijdens uw sportsessies. De biologische energiecakes voor sporters zijn gemaakt op basis van een gastronomisch recept en zorgen voor optimale energie voor de inspanning.

Wat is er beter dan een gastronomisch recept, gemakkelijk en snel voor te bereiden om uw sportactiviteiten ten volle te beleven! Je bent geen cordon bleu? Meltonic innoveert en laat u kennismaken met de biologische energiecake - Framboos, honing en koninginnengelei in 5 minuten klaar te maken! Naar je schorten! Voeg 300 ml water toe aan de bereiding en meng alles door elkaar. Zet dan 30-35 minuten in de oven op 200° voor een traditionele oven.
De biologische energiecake - Framboos, Honing en Koninginnebrij kan een ontbijt vervangen en wordt 1u30 voor de inspanning gegeten. Neem ½ op 1/3 van de taart voor uw sportactiviteit. Biologische energiecakes voor sporters kunnen 3 dagen in de koelkast worden bewaard of worden ingevroren.

Meltonic garandeert een maximum aan energie tijdens de inspanning en een optimale vertering dankzij de glutenvrije en lactosevrije biologische energiecakes voor sporters. De biologische energiecake - Framboos, honing en koninginnengelei is gemaakt van honing, koninginnengelei van 4 meelsoorten en heerlijke frambozenvlokken. Herontdek het plezier van een gezond en smakelijk ontbijt voor een nog sensationelere overwinning!

Extra informatie

Merk Meltonic
Fabrikant SKU 140990
Kleur beige/geel
Kleur Beige
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassen/junioren
Assortiment Energie