Voetmassageapparaat Beurer FM 120 [Grootte 43,5x43,5x28 cm]

Voetmassageapparaat Beurer FM 120 [Grootte 43,5x43,5x28 cm]

€ 282,23

€ 276,80

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Voetmassageapparaat Beurer FM 120

Met zijn shiatsu-massagetechnieken gebruikt dit elektronische apparaat druk- en kneedbewegingen om pijn en spanning te verlichten, de bloedcirculatie te verbeteren en je een gevoel van welzijn te geven.

Ons shiatsu-voetmassageapparaat is gemaakt van hoogwaardig, ademend materiaal en is geschikt voor maten tot 46. Het heeft ook 3 voorgeconfigureerde massages om je een comfortabel gevoel te geven. Het heeft ook 3 vooraf geconfigureerde massages om je een persoonlijke massage-ervaring te geven die past bij jouw behoeften.

Ons shiatsu-voetmassageapparaat is ook uitgerust met een verwarmingsfunctie voor een rustgevende en comfortabele warme sensatie. Met de bedieningsknoppen bovenop het apparaat kun je de intensiteit en snelheid van de massage aanpassen voor optimaal comfort.

Dit shiatsu-voetmassageapparaat is licht en draagbaar, waardoor het een ideale keuze is voor gebruik thuis of op kantoor. Hij is gemakkelijk op te bergen en te vervoeren en biedt een praktische oplossing voor het verlichten van voetpijn en spanning.

Trakteer jezelf of een geliefde op deze onvergetelijke voetmassage-ervaring om je welzijn en levenskwaliteit te verbeteren. Bestel nu ons shiatsu-voetmassageapparaat voor onmiddellijke verlichting van vermoeide, pijnlijke voeten.

Extra informatie

Merk Beurer
Fabrikant SKU 10029
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat 43,5x43,5x28 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene