Volleybal Nieuw-Binnen

Vind in deze categorie een grote selectie van de nieuwste volleybalproducten! Schoenen, ballen, beschermingen of textiel, u vindt het nodige materiaal om uw sport te beoefenen. Errea, Mizuno, Craft en vele andere merken wachten op u op Direct-Volley. U kunt de nieuwste trainingsballen aanschaffen of gewoon verliefd worden op de levensstijl om elke dag uw passie te beleven. Aarzel niet en ga voor de nieuwe volleyballen.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Nieuwe volleybalproducten

Op Direct-Volley willen wij u het nieuwste op volleybalgebied aanbieden! Schoenen, textiel, beschermingen, ballen,... Ontdek onze selectie van nieuwigheden!

Nieuwe volleybalschoenen

Asics, Mizuno, Nike, adidas en tientallen andere merken zijn te vinden in de nieuwe producten! Om een spelniveau te bereiken dat de grootste waardig is, draag je de schoenen van professionele volleybalspelers: Jean Patry (Asics), Earvin Ngapeth (adidas), Jenia Grebennikov (Nike), Timothée Carle (Mizuno). De merken bieden u verschillende technologieën om uw prestaties voortdurend te verbeteren. Asics en zijn Gel-technologie verminderen de impact en verbeteren de schokdemping, terwijl ze een optimaal comfort garanderen. Mizuno 's Wave technologie biedt een combinatie van materialen die een lichtgewicht, flexibele plaat vormen die de schokgolf bij impact verspreidt door deze te verspreiden. Bekijk onze selectie volleybalschoenen en ontdek alle volleybalschoenen en hun technologieën waarmee je de top kunt bereiken!

Nieuwe textielproducten voor volleybal

Het nieuwe seizoen betekent nieuwe producten! Wij updaten regelmatig de nieuwe volleybalkleding, zodat u kunt profiteren van de nieuwste technologieën op het gebied van kleding. Het hele jaar door vindt u alle benodigdheden voor volleybal: shirts, poloshirts, shorts, broeken, sokken, enz. Errea, Asics, Hummel, Nike, adidas: meer dan tien merken wachten op u in deze selectie. Tours, Chaumont, Montpellier, Cannes: je kunt ook de nieuwste truien van je favoriete volleybalteam kopen om ze goed te steunen. En niet te vergeten hetFranse Volleybal Team! En omdat we ook denken aan je leven als volleyballer buiten het veld, ontdek je een breed scala aan lifestyle kleding. Le Coq Sportif, adidas, Nike en vele andere merken te kopen!

Nieuwe volleyballen

Vind de nieuwste modellen volleyballen, een onmisbaar accessoire voor uw favoriete sport! Ga voor de nieuwste volleybaltrainingsballen ofvolleybalcompetitieballen en zelfs beachvolleybalballen. Natuurlijk kun je ook balaccessoires kopen, zoals tassen of pompen. Koop de nieuwste Molten ballen, de wereldreferentie in volleyballen, die je perfecte controle en uitzonderlijk speelcomfort bieden. U kunt ook de beroemde blauwe en gele ballen van Mikasa vinden. Er zijn ook ballen voor de kleintjes met de junior ballen, ideaal voor beginners en scholen.

De nieuwe volleybalbeschermers

Om alles te geven op het veld is het belangrijk om je ellebogen, knieën, enkels, enz. te beschermen. Vind hier de nieuwe volleybalpads van je favoriete merken: Errea, Asics, McDavid, Nike, en vele anderen! De nieuwste kleuren van deErrea kniebeschermers of de nieuwste technologie van de Zamst enkelbeschermers, ontdek onze selectie nieuwe volleybalbeschermers. Of je nu jong of oud bent, een beginner of een ervaren volleyballer, je zult zeker iets van je gading vinden!

Nieuwe apparatuur

Wij hebben voor u de nieuwe volleybalaccessoires geselecteerd, zodat u de best uitgeruste kleedkamer heeft! Rugzakken, ballentassen, reistassen: verplaats u gemakkelijker met de nieuwste bagage. U vindt er ook de essentiële accessoires zoals sandalen en handdoeken, maar ook waterflessen, verzorging en voeding.