Volleybalschoenen

Omdat zaalschoenen essentieel zijn voor een goede volleybaltraining, biedt Direct-Volley u een selectie van de beste merken en modellen volleybalschoenen. Nike, adidas, Asics en vele andere merken bieden u meerdere referenties en kleuren. Alle aangeboden modellen bieden essentiële kenmerken voor de beoefening van uw sport: lichtheid, grip, demping en weerstand.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Volleybalschoenen

Omdat het belangrijk is om het juiste paar volleybalschoenen te kiezen , stelt Direct-Volley voor u te helpen het juiste paar volleybalschoenen te kiezen om uw niveau te verhogen en uw tegenstander op het veld uit te spelen. Vind in deze categorie honderden referenties van zaalschoenen voor mannen, vrouwen en junioren, of je nu een beginner of een ervaren volleyballer bent!

Hoe kies je volleybalschoenen?

Bij het aanvallen, counteren, passen, serveren, springen we! Wees dus voorzichtig en bescherm je gewrichten door schoenen te kiezen die aangepast zijn aan volleybal.
De demping van de volleybalschoenen is een doorslaggevend element bij uw keuze. Hoe meer je springt tijdens de wedstrijd, hoe meer demping je nodig hebt. Voor de beste resultaten op het veld kies je een volleybalschoen met goede demping. Heb je gevoelige enkels? Kies een schoen met laterale verstevigingen. Heb je een paar centimeter extra nodig om de bal over het net te krijgen? Er is maar één manier om ze te krijgen: oefenen. Maar u kunt ook kiezen voor een lichtgewicht schoen.
Je hebt nu het gereedschap om het juiste paar volleybalschoenen voor jou te kiezen en al je wedstrijden te winnen. Het is aan jou!

Onze merken volleybalschoenen

Wij hebben voor u de beste merken volleybalschoenen geselecteerd: Asics, Mizuno, Nike, adidas, Hummel en vele anderen! Vind meer dan honderd schoenreferenties voor mannen en vrouwen, jong en oud.

Kiest u voor een paarAsics en zijn GEL-technologie? Deze technologie vermindert de impact en verbetert de schokabsorptie, terwijl de strategische plaatsing een optimaal comfort garandeert. Geniet van een beter comfort over lange afstanden en een betere stabiliteit. Ontdek de verschillende gamma's van Asics: Sky Elite, Gel Netburner, Gel Beyond, Gel Task, Gel Tactic of Gel Rocket!

Geef je de voorkeur aan Mizuno en zijn Wave technologie? We hebben precies wat je nodig hebt! Wave Lightning, Wave Momentum, Wave Luminous, Wave Voltage of Wave Mirage, vind alle Mizuno volleybalschoenen op Direct-Volley. De Wave-technologie garandeert een stabiele rit en een betere demping. Het gebruikte materiaal verdeelt de schok over het hele platform van de volleybalschoen en vermindert de kans op blessures!

Ben je een fan van Nike volleybalschoenen? Bekijk onze selectie schoenen, waaronder de beroemde Nike Hyperace of de Hyperattack of Hyperchase serie.

adidas meer naar je zin? Ontdek de vele modellen en collecties adidas volleybalschoenen: Crazyflight, Ligra, Dame, Counterblast Bounce en vele anderen!

Om al onze volleybalschoenen te ontdekken, klik hier!

Onze volleybalschoenen tegen lage prijzen

Vind een grote collectie schoenen tegen gereduceerde prijzen! Met de speciale aanbiedingen kunt u profiteren van kortingen tot 50%. Ontdek honderden schoenen tegen lage prijzen en vind JOUW volleybalschoen.
Nog steeds niet gevonden wat u zoekt? Bekijk onze uitverkoopschoenen met kortingen tot 70%.

Je hebt geen excuus om je volgende paar volleybalschoenen niet te kopen tussen onze talrijke merken en collecties!