Wie zijn wij?

Welkom bij Direct-Volley, jouw favoriete bestemming voor alle volleybalfans en liefhebbers van deze geweldige sport. Onderdeel van Spacefoot, een toonaangevende speler in de e-commerce sportwereld, is onze reis begonnen vanuit een sterke passie voor volleybal en heeft zich verder ontwikkeld om een unieke ervaring aan te bieden aan alle liefhebbers van het spel.

Het verhaal van Direct-Volley begon in 2014 vanwege onze liefde voor de intensiteit en levendigheid van volleybal. Die passie veranderde in een complete collectie hoogwaardige uitrusting, van zaalschoenen tot authentieke shirts en essentiële accessoires. Vandaag de dag zijn we trots om ons gespecialiseerde assortiment te presenteren, met een grote keuze aan volleybaluitrusting en een absolute toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Ons magazijn van 5000 m², strategisch gevestigd in Montlouis-sur-Loire (37), speelt een centrale rol in onze activiteiten en herbergt meer dan 500.000 producten van meer dan 5.000 gerenommeerde merken, zorgvuldig opgeslagen en verzonden naar alle regio's van Europa. Ons hoofdkantoor in Levallois-Perret huisvest een ervaren team van toegewijde experts, wiens enige doel is om jouw online winkelervaring te verbeteren door een uitzonderlijk assortiment volleybaluitrustingen aan te bieden om jouw prestaties op het veld te versterken.

Onze diepgewortelde bedrijfswaarden leiden onze reis. Ambitie is onze drijvende kracht, die ons stimuleert om het beste te bieden aan onze klanten en tegelijkertijd het teamgevoel te vieren om jou een hoogwaardige ervaring te garanderen. Ons succes versterkt ons voortdurende streven naar innovatie en het verleggen van grenzen op het gebied van e-commerce, waarbij we er altijd naar streven om de optimale winkelervaring te bieden.

De toekomst van Direct-Volley ziet er zeer veelbelovend uit. We hebben ambitieuze plannen om uit te breiden naar meer dan 20 internationale landen over de hele wereld. Ons doel is om de online winkelervaring te revolutioneren door voortdurend grenzen te verleggen en een ruime selectie van volleybaluitrustingen en producten aan te bieden.

Bij Direct-Volley is onze missie eenvoudig: jou voorzien van de ultieme uitrusting om jouw prestaties op het veld te optimaliseren, terwijl jij tijd en geld bespaart. Of je nu op zoek bent naar kwaliteitvolle volleybalschoenen, officiële wedstrijdshirts of essentiële accessoires, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw passie voor deze opwindende sport te uiten.

Aarzel niet langer! Voeg je bij het universum van Direct-Volley in de Spacefoot-galaxie en ontdek een nieuwe dimensie van uitmuntendheid in de wereld van volleybal.