Opleidingsmateriaal SKLZ Reactive Catch

Opleidingsmateriaal SKLZ Reactive Catch
€ 32,17
Verbeter je reactietijd met trainingsapparatuur SKLZ Reactive Catch. Ontwikkel je atletische intelligentie en hand-oogcoördinatie.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Opleidingsmateriaal SKLZ Reactive Catch

Reactive Catch verbetert de reactietijd en beslissingssnelheid door mentale en fysieke training te combineren. Door tijdens de training de hersenen en het lichaam in te schakelen, kunnen atleten hun atletische intelligentie ontwikkelen en hun vermogen om te reageren op inkomende stimuli verbeteren, wat resulteert in betere prestaties op de wedstrijddag. Exclusieve online content ontworpen door gecertificeerde coaches is inbegrepen zodat atleten deze oefeningen in hun training kunnen opnemen en zichzelf op een nieuwe manier kunnen uitdagen. De Reactive Catch kan worden gebruikt om sporters van alle niveaus te helpen hun hand-oog coördinatie te verbeteren en beter te lezen en te reageren in bijna elke sport. Door tijdens de training kleur- en geluidssignalen te combineren, worden sporters gedwongen na te denken en te reageren op de juiste kleur om te vangen. Gewoon in de lucht gooien en een kleur roepen traint het snelle denken en reageren dat nodig is in spelsituaties. Gebruik deze hand-oog coördinatie trainer voor warming-ups vóór de wedstrijd, voor solo of teamspel scenario's, oefenoefeningen of voor plezier in de tuin. Het driepuntige ontwerp van Reactive Catch heeft authentieke afgeronde uiteinden en midden voor gemakkelijk vangen en gooien. Athletic Intelligence-producten zijn ontworpen om specifieke vaardigheden te ontwikkelen en kunnen worden gecombineerd in oefeningen om de training te personaliseren.

  • Verbetert reactietijd en besluitvorming door mentale en fysieke training te combineren.
  • Inclusief exclusieve online programmering en inhoud ontworpen door gecertificeerde coaches.
  • Ontwikkelt Athletic Intelligence™ door het verbeteren van de hand-oog coördinatie en het vermogen om te lezen en te reageren.
  • Te gebruiken voor warming-ups vóór de wedstrijd en solo- of teamwedstrijdscenario's.
  • Atleten van alle niveaus kunnen het gebruiken om hun hersenen en lichaam te trainen om klaar te zijn voor bijna elke sport.
  • Het ontwerp met drie punten heeft afgeronde uiteinden en het midden voor een betere ergonomie bij het vangen en gooien.
  • Eenvoudig en leuk om te gebruiken, gewoon in de lucht gooien en een kleur roepen om te vangen.
  • Athletic Intelligence-producten zijn ontworpen om specifieke vaardigheden te ontwikkelen en kunnen worden gecombineerd in oefeningen om de training te personaliseren.

Extra informatie

Merk SKLZ
Fabrikant SKU 13585
Kleur blauw rood ylw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd