Balansstenen RollerBone (x2) [Grootte 35x15x11 cm]

Balansstenen RollerBone (x2) [Grootte 35x15x11 cm]

€ 40,28

€ 36,42

-10%
Verbeter je balans en versterk je lichaam met deze balansstenen RollerBone. Een essentieel accessoire voor je kwaliteitstraining!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Balansstenen RollerBone (x2)

Ontdek de leukste manier om je evenwicht te verbeteren met de set van 2 balansstenen RollerBone! Ontworpen door het gerenommeerde merk RollerBone, is dit revolutionaire product ideaal voor sportliefhebbers en fitness. In tegenstelling tot autres balansapparaten bieden deze balansstenen een unieke en dynamische ervaring dankzij hun rolvorm. Of je nu een beginner of een expert bent, je zult verrast zijn door de vele voordelen van deze balansstenen.

Perfect voor een full-body workout, met deze RollerBone stenen kun je werken aan je balans, coördinatie en kracht. Je kunt ze gebruiken voor verschillende oefeningen zoals yoga, krachttraining, revalidatie of gewoon om je evenwicht te verbeteren. Bovendien zijn ze door hun compacte, lichtgewicht ontwerp gemakkelijk mee te nemen en overal te gebruiken.

Of je nu een professionele atleet bent of een amateur op fitness, deze RollerBone balansstenen zijn een geweldige aanvulling op je trainingsroutine. Ze bieden niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een mentale door je te helpen focussen en contact te maken met je lichaam. Met deze balansstenen kun je vooruitgang blijven boeken en je doelen bereiken op fitness.

Deze balansstenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn duurzaam. Bovendien geeft hun antislip oppervlak je maximale stabiliteit zodat je in alle veiligheid kunt trainen. Dus waarom wachten? Voeg de set van 2 balansstenen RollerBone nu toe aan je sportuitrusting en ontdek het plezier van werken aan je balans op een leuke en effectieve manier!

Extra informatie

Merk RollerBone
Fabrikant SKU 15516
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 35x15x11 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 2