Booster T1TAN Turboglu UK [Grootte 200 ml]

Booster T1TAN Turboglu UK [Grootte 200 ml]
€ 20,16
Ontdek het geheim van de professionals met de booster extreme grip T1TAN Turboglu UK voor perfecte grip met één druk op de knop!

Niet op voorraad

Beschrijving

Booster T1TAN Turboglu UK

De booster extreme grip

Perfecte grip met één druk op de knop, T1TAN TURBOGLU geeft extreme grip aan zelfs de meest intensief gebruikte handschoenen. Gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk te doseren en met een effect rapide.

Ontwikkeld met professionals. Ontworpen om je spel te verbeteren. TURBOGLU is ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionele keepers. Het doel: maximale grip, zelfs voor intensief gebruikte handschoenen.

Maximale duurzaamheid. Haal het meeste uit je handschoenen T1TAN. Met TURBOGLU krijgen zelfs lang gebruikte keepershandschoenen een nieuwe grip. Zodat je langer met je model kunt spelen.

Super rapide effect. Spuit gewoon TURBOGLU op het zelfklevende schuim, wrijf het kort in en begin na slechts 10 minuten te spelen met een nieuwe grip. Ideaal als je een powerboost nodig hebt voor je grip tijdens wedstrijden of trainingen.

Voor alle modellen. Omdat iedereen anders speelt: TUBROGLU kan gebruikt worden op alle keepershandschoenen T1TAN. Dus nu kun je nog langer spelen met je favoriete model.

Booster high-tech gripsysteem. Geeft zelfklevend schuim een nieuw leven, zelfs bij intensief gebruik. TURBOGLU hecht zich actief aan het latex oppervlak van je handschoenen. Zo krijg je direct meer grip en houvast.

Meer balcontrole. Stelt je in staat om beter te spelen, zelfs met zeer zwaar belaste handschoenen. Dankzij Grip Turbo presteren zelfs modellen die al lang in gebruik zijn veel beter. Voor zelfverzekerder balbehandeling en betere parries.

200 ml

Ingrediënten: water, conserveringsmiddelen (natriumpyrithion, benzisothiazolinonen).

Alleen gebruiken zoals voorgeschreven. Niet op open wonden of beschadigde huid sprayen. Bij contact met de ogen onmiddellijk enkele minuten met water spoelen en een arts raadplegen.

Extra informatie

Merk T1TAN
Fabrikant SKU 202327-UK
Kleur geel
Kleur Geel
Maat 200 ml - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Gardien