Hometrainer DKN Technology EB-2400 [Grootte 57x112x138 cm]

Hometrainer DKN Technology EB-2400 [Grootte 57x112x138 cm]

€ 1.204,96

€ 964,98

-20%
Transformeer je training met de hometrainer DKN Technology EB-2400. Ergonomische prestaties en industrieel ontwerp voor intensieve, comfortabele trainingssessies.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Hometrainer DKN Technology EB-2400

DeEB-2400 biedt een industrieel ontwerp dat is aangepast aan elke gebruiker: aanpasbare functies voor een stimulerende maar comfortabele training.
Deze ergometer is ontworpen voor gebruikers van tous fitnessniveaus en heeft een duurzaam zadel en micro-instelbare posities om een soepele beweging voor elke gebruiker te garanderen.
De traagheidseenheid van 14 kg wordt geremd door een EMS-systeem. De elektromagnetische weerstand kan in minder dan 5 seconden een volledige lading genereren, waardoor deze fiets een perfecte intervaltrainer met hoge intensiteit is met een extreem soepele en plezierige draaibeweging.
DeEB Line heeft een one-touch bedieningspaneel, ontworpen voor eenvoudig gebruik. Personal coaching": een multifunctioneel LCD-kleurenscherm dat alle functies tegelijk weergeeft: snelheid, stopwatch, afstand, calorieverbruik, watt en hartslag.
DeEB-2400 biedt 12 verschillende vooraf ingestelde programma's (beginners, gevorderden en prestaties), cardiotraining en handmatige weerstandsregeling in combinatie met 32 trainingsniveaus.
Deze ergometer heeft ook een continu wattage programma van 10 tot 450 watt, instelbaar in intervallen van 5 watt.
Het ergonomische stuur biedt voldoende ruimte voor iedereen om een perfect natuurlijke trainingshouding aan te nemen, zodat het boven- en onderlichaam in balans zijn en pijn in de onderrug wordt voorkomen.
Gebruik voor cardiotraining de optionele Bluetooth-zender. Deze maakt automatisch verbinding via Bluetooth 4.0, waardoor een stabiele en nauwkeurigere hartslagregistratie mogelijk is.
Compatible Met Kinomap, Vescape en Bitgym.
Een compleet nieuwe thuistrainingservaring.
Plan je eigen route met Google Maps© en synchroniseer afstand en helling met de snelheid en intensiteit van je training.
Ontdek de wereld in de privacy van uw eigen huis. Met Kinomap kunt u zelf actuele routes bekijken. Creëer uw eigen route, druk op Start en volg de kaart of selecteer Street View©, in uw eigen tempo.
Rijd echt, in uw eigen huis...

Extra informatie

Merk DKN Technology
Fabrikant SKU 20486
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 57x112x138 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1