Loopband DKN Technology Endurun [Grootte 207x90x157 cm]

Loopband DKN Technology Endurun [Grootte 207x90x157 cm]

€ 2.515,79

€ 1.799,88

-28%
Maximaliseer je training met de EnduRun loopband van DKN Technology. 2.5 hp voor onverslaanbare functionele prestaties.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Loopband DKN Technology Endurun

Ontworpen en gebouwd voor functionele prestaties De EnduRun loopband heeft een uitzonderlijk krachtige AC-motor met 2,5 HP continu vermogen en een hoge topsnelheid van 22 km/u, waardoor hij geschikt is voor de snelste sprints.
Het oversized 54 cm x 151 cm loopoppervlak zorgt voor een veilige en comfortabele loopervaring en biedt uitstekende schokabsorptie en ondersteuning bij elke stap dankzij het progressieve schokabsorptiesysteem. Dit vermindert de impact op gewrichten en banden met 15% in vergelijking met hardlopen op de weg.
Bovendien biedtEnduRun een indrukwekkend hellingsbereik van 0 tot 15%.
Dit krachtige apparaat biedt gepersonaliseerde trainingsinformatie dankzij 5 gebruikersprofielen en is uitgerust met een helder, intuïtief 7" LED-scherm in het midden van de console.
Snelheid en helling zijn eenvoudig te regelen met de knoppen op de console. De gebruikersinterface biedt een ruime keuze uit 18 unieke trainingsprogramma's die zijn ontworpen door een gecertificeerde personal trainer. Daarnaast zijn er 3 door de gebruiker gedefinieerde doelmodi, 3 hartslaggestuurde doelmodi en 3 handmatige doelmodi (tijd, afstand en calorieën).
Train in de juiste hartslagzone met een draadloze Bluetooth® Smart hartslagzender.
Om elke sessie aangenaam te maken, heeftEnduRun een geïntegreerde tablethouder, een USB port en een audiosysteem met stereoluidsprekers.
DeEnduRun heeft ook een ingebouwde Bluetooth 4.0 chip, zodat je je tablet of smartphone kunt aansluiten en je loopband compatible kunt maken met een applicatie die meerdere interactieve trainingsopties biedt: Kinomap.
En na gebruik kun jeEnduRun eenvoudig opbergen dankzij het Safety Lock systeem.

Extra informatie

Merk DKN Technology
Fabrikant SKU 20494
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 207x90x157 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1