Loopband DKN Technology Airun-C [Grootte 165x78x122 cm]

Loopband DKN Technology Airun-C [Grootte 165x78x122 cm]

€ 801,63

€ 662,48

-17%
Maak optimaal gebruik van je ruimte en train effectief met de Airun-C V2 opvouwbare loopband van DKN Technology. Perfect voor training.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Loopband DKN Technology Airun-C

Airun-C V2 opvouwbare loopband: de ideale ruimtebesparende oplossing
Ben je op zoek naar een loopband die in je beperkte ruimte past en thuis een uitstekende wandel- of jogging léger ervaring biedt? DeAirun-C V2 is de oplossing. Deze loopband boordevol functies kan verticaal of horizontaal worden ingeklapt en onder een bed worden opgeborgen, waardoor het een ideale ruimtebesparende oplossing is voor je fitness huis.
Dit zijn slechts een paar van de voordelen:
Continu lopende 1,5 HP motor
Snelheid tot 15 km/u
Goed gepolsterd dek en 51 x 125 cm loopoppervlak
Helder LED display met achtergrondverlichting
12 voorgeprogrammeerde routes
Optionele Bluetooth hartslagmeter
Compatible met optionele Bluetooth borstband
Aanpasbare routes met Kinomap app
Versterkt frame voor extra stabiliteit en duurzaamheid
Deze opvouwbare loopband is ontworpen met een versterkt frame voor extra stabiliteit en duurzaamheid, waardoor het een robuust en betrouwbaar apparaat is voor je thuisgym.
Extra groot loopoppervlak en progressief schokabsorptiesysteem
Deze loopband heeft een extra breed, lang loopoppervlak voor een comfortabele loopervaring. Bovendien absorbeert het progressieve schokabsorptiesysteem meer dan 40% van de impact van het hardlopen, waardoor de druk op knieën, enkels en gewrichten wordt verminderd.
De LED-console geeft continu informatie over trainingsgegevens.
De LED console geeft continu informatie over alle trainingsgegevens, zoals snelheid, verstreken tijd, afgelegde afstand, verbrande calorieën en hartslag (Bluetooth borstband optioneel). Met deze console kun je je voortgang controleren en je training hierop aanpassen.
Gebruiksvriendelijke monitor met aanpasbare functies en programma's
Deze loopband biedt 12 voorgeprogrammeerde routes, 1 handmatige modus, 3 modi voor het tellen van doelen (tijd, afstand of calorieën) en 3 door de gebruiker gedefinieerde programma's, zodat je je training kunt personaliseren. De monitor is gebruiksvriendelijk en je kunt je trainingsprofielen opslaan om het meeste uit je loopband te halen. De monitor is ook compatible met de optionele Bluetooth activity tracker (20462).
Opvouwbaar ontwerp voor eenvoudig opbergen en vervoeren
Onze Airun-C V2 loopband wordt 100% voorgemonteerd in de doos geleverd, "Plug and Play". Als je klaar bent, vouw je hem gewoon verticaal of plat op om hem gemakkelijk op te bergen en mee te nemen.
Kinomap-applicatie voor oneindige routes en een verbeterde hardloopervaring
Met de Kinomap app hebt u toegang tot een oneindig aantal routes over de hele wereld, waardoor u een realistischere hardloopervaring krijgt in het comfort van uw eigen thuisomgeving. U kunt ook een route maken of selecteren, op Start drukken en de kaart in uw eigen tempo volgen. Kinomap synchroniseert de stijgings- en dalingsfuncties met de gekozen route, voor een intensere hardloopervaring. Als u uw indoor hardlopen naar een hoger niveau wilt tillen, download dan een Kinomap-video en volg de live videostream om uzelf onder te dompelen in een prachtig landschap terwijl u hardloopt.

Extra informatie

Merk DKN Technology
Fabrikant SKU 20501
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 165x78x122 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1