Roeiapparaat DKN Technology H2OAr [Grootte 213x52x93 cm]

Roeiapparaat DKN Technology H2OAr [Grootte 213x52x93 cm]

€ 1.305,79

€ 1.025,48

-21%
Duik in een revolutionaire workout met de H2OAr roeier van DKN Technology, die een ongeëvenaarde open-water roeisensatie biedt. Voor trainingsliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Roeiapparaat DKN Technology H2OAr

Als je op zoek bent naar een indoor roeimachine die het gevoel van roeien op het water natuurgetrouw reproduceert, dan is de H2OAr waterroeimachine iets voor jou. Onder de tous indoor roeimachines blinken waterroeimachines uit in het reproduceren van een realistisch gevoel van roeien op het water. De roeislagcycli simuleren de dynamiek van echt peddelen en elke slag wordt onderbroken door een echte "plons". Bovendien zorgen de aanblik en het geluid van bewegend water voor een echte zen-roeiervaring.
Het belangrijkste kenmerk van de H2OAr roeimachine is de variabele weerstand, die zich aanpast aan de inspanning van de gebruiker. Hoe sneller je roeit, hoe zwaarder de workout wordt. De H2OAr roeimachine werkt door peddels in een watertank te laten bewegen, waardoor een "watervliegwiel" ontstaat. Wanneer je aan de hendel van de roeier trekt, duwen de peddels door het water. Het is net als roeien op water: de weerstand van het water neemt natuurlijk toe en af. Hoe harder je roeit, hoe groter de weerstand. Hoe harder je roeit, hoe groter de weerstand. De weerstand wordt 100% bepaald door de gebruiker.
Het hart van dit model is het verticaal geplaatste watertanksysteem, dat 18% meer weerstand biedt dan traditionele horizontale modellen. De H2OAr is ontworpen om een aanzienlijke uitdaging te bieden aan de meeste gebruikers, zowel beginners als gevorderden.
De H2OAr waterroeier is uitzonderlijk goed uitgerust voor zijn prijs. De monitor toont alle standaard variabelen zoals snelheid, afstand, tijd, roeislagen, calorieverbruik en biedt ook gerichte training zoals een hardloopprogramma. Draadloze hartslagconnectiviteit (5 kHz) maakt nauwkeurige hartslagmeting mogelijk en H2OAr is compatible met de Kinomap-applicatie.
Het frame is zeer robuust en kan gebruikers tot 150 kg dragen dankzij de dubbele rails. De verhoogde zitting op deze indoor roeier biedt gemakkelijke toegang, perfect voor langere gebruikers en revalidatietraining. Het biedt ook trainingsmogelijkheden voor mensen met artritis of mobiliteitsproblemen. Dankzij het grote bewegingsbereik kan elke gebruiker comfortabel trainen. De H2OAr biedt trainingsmogelijkheden voor tous, van beginners tot serieuze atleten.
- Afmetingen : L212 x L51 x H93 cm.
- Om ruimte te besparen als hij niet wordt gebruikt, kan de H2OAr rechtop worden opgeborgen.
- Klasse H gecertificeerd volgens ISO-20957.

Extra informatie

Merk DKN Technology
Fabrikant SKU 20538
Kleur zwart/blauw
Kleur Zwart
Maat 213x52x93 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1