Elliptische trainer DKN Technology XC-210 [Grootte 73x170x169 cm]

Elliptische trainer DKN Technology XC-210 [Grootte 73x170x169 cm]

€ 1.608,29

€ 1.255,38

-22%
Verbeter je fitness routine thuis met de elliptische DKN Technology XC-210. Ideaal om af te slanken en te trainen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Elliptische trainer DKN Technology XC-210

Verbeter je fitness afslank- en trainingsprogramma thuis met de XC-210 elliptische trainer!
De XC-210 elliptische trainer is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar apparatuur van topkwaliteit. Deze elliptische trainer biedt uitzonderlijke beweging, functies en prestaties voor tous alle soorten gebruikers. Dankzij het zware voorste vliegwiel en de draaibare voetsteunen kun je genieten van een lange paslengte van 54 cm met een roterende massa van 26 kg. De XC-210 biedt ook de mogelijkheid voor 4 afzonderlijke gebruikers om hun informatie op te slaan en precieze metingen en trainingen te krijgen die zijn afgestemd op hun specifieke gegevens.
Dit zijn slechts enkele van de voordelen:
Instelbare weerstandsniveaus van 10 tot 400 watt
54 cm paslengte geschikt voor gebruikers tot 205 cm
Gelede pedalen verminderen stress en belasting op enkels en voeten.
LCD-console geeft tours per minuut, timer, afstand, verbrande calorieën, watt, hartslag, 24 niveaus, 12 tijdsintervallen en 12 voorgeprogrammeerde trainingen weer.
Compatible Met Kinomap en Google Maps voor een virtuele trainingservaring.
Stil trainingssysteem en trainingsventilator voor comfortabel gebruik.
Kan informatie opslaan voor 4 verschillende gebruikers.
Perfect geschikt voor lange mensen.
Met een paslengte van 54 cm is de XC-210 perfect voor mensen met een lengte tot 205 cm. De scharnierende pedalen kantelen mee met de elliptische stap om het optillen van de hiel te beperken en zo de druk op enkels en voeten te verminderen. Deze elliptische trainer van hoge kwaliteit, met een zwaar vliegwiel van 16 kg, levert elke keer weer een geweldige workout dankzij de stille aandrijving en 3 hellingsniveaus.
Nauwkeurige, gepersonaliseerde trainingen
XC-210 heeft een automatisch geregeld weerstandsbereik van 10 tot 400 watt, instelbaar in stappen van 5 watt. Dit maakt trainen veel preciezer en biedt een breed scala aan intensiteiten voor tous gebruikers. Het multifunctionele LCD-scherm toont tours per minuut, timer, afstand, calorieverbruik, watt, hartslag, 24 niveaus, 12 tijdsintervallen en 12 voorgeprogrammeerde trainingen. De XC-210 is ook uitgerust met een koelventilator voor de training, wat erg handig is voor trainingssessies opendurance. Het apparaat is ook compatible met Kinomap, zodat je Google Map© gegevens kunt gebruiken en toegang hebt tot elke locatie ter wereld vanuit het comfort van je eigen huis.
Robuust, compact ontwerp
De XC-210 heeft een verstevigde structure die hem veel stabiliteit geeft, zelfs wanneer u in een hoog tempo traint. De pedalen van het apparaat zijn extreem breed en antislip voor een stevige ondersteuning. Met een smalle Q-factor van 5 cm biedt XC-210 optimaal comfort, waardoor het een uitstekend alternatief is voor loopbanden met een lage impact. Het toestel is ook uitgerust met bodemnivelleerders zodat je het ook op oneffen ondergrond kunt instellen, en geïntegreerde wielen voor gemakkelijk transport.
Aangepaste profielen voor meerdere gebruikers
De XC-210 kan tot 4 gebruikersprofielen aan, waardoor het ideaal is voor meerdere gebruikers of mensen die op zoek zijn naar de beste thuis fitness apparatuur. Sla je eigen profiel op in de trainingscomputer om het meeste uit je elliptische trainer te halen. De machine is ook programmeerbaar voor maximaal 32 weerstandsintervallen, met 12 voorinstellingen en een doorlopend WATT-programma naast je persoonlijke instellingen. De XC-210 bevat ook een hartslagcontrolesysteem met sensoren die standaard zijn geïntegreerd in het stuur en Bluetooth 4.0 voor nauwkeurigere registratie. Met 'My Zone' hartslagprogrammering kun je je workout afstemmen op je eigen fitnessniveau.
Elliptische workout voor het bovenlichaam om af te vallen
Ervaar een indrukwekkende workout voor het bovenlichaam met de XC-210 elliptische trainer. Dankzij het dubbelwerkende stuur kunt u comfortabel verschillende posities innemen, waarbij u verschillende spieren van het bovenlichaam en de romp aanspreekt. Bereik je afslankingsdoelen terwijl je geniet van een full-body workout op deze geavanceerde elliptische trainer.
Compact en ruimtebesparend
De XC-210 elliptische trainer heeft een voetafdruk van minder dan 156 x 61 cm, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen met beperkte ruimte. Verbeter je thuisfitnessprogramma met XC-210 en geniet van een uitzonderlijke trainingservaring.
Niet wat je zocht? Met de XC-190 elliptische trainer kunt u ook thuis slanker en strakker worden.
Verbeter je thuisfitnessprogramma met de XC-210 Elliptische Trainer om af te slanken en strakker te worden!
De XC-210 Elliptical Trainer is een uitstekende keuze voor serieuze gebruikers die apparatuur van topkwaliteit eisen. Deze crosstrainer biedt werkelijk uitzonderlijke beweging, specificaties en prestaties voor tous soorten gebruikers. Dankzij een robuust voorvliegwiel en draaibare voetsteunen kun je genieten van een lange paslengte van 54 cm en een roterende massa van 26 kg. De XC-210 biedt ook de mogelijkheid voor 4 afzonderlijke gebruikers om hun informatie op te slaan en nauwkeurige metingen en workouts te krijgen die zijn afgestemd op hun eigen gegevens.
Voordelen
Instelbare weerstandsniveaus van 10 tot 400 watt
54 cm staplengte geschikt voor gebruikers tot 205 cm lang
Gelede pedalen verminderen stress en belasting op enkels en voeten.
LCD console toont tours per minuut, timer, afstand, verbrande calorieën, watt, hartslag, 24 niveaus, 12 tijdsintervallen en 12 voorgeprogrammeerde routes.
Compatible met Kinomap en Google Maps voor een virtuele trainingservaring
Stil trainingssysteem en koelventilator voor comfortabel gebruik
Kan informatie opslaan voor 4 verschillende gebruikers
Perfect geschikt voor lange mensen
Met een paslengte van 54 cm is XC-210 perfect voor mensen met een lengte tot 205 cm. De scharnierende pedalen kantelen mee met de elliptische stap om het optillen van de hiel te beperken, waardoor de enkel en voet minder worden belast. Deze eersteklas crosstrainer, met een robuust vliegwiel van 16 kg, geeft je elke keer weer een workout van hoge kwaliteit dankzij het stille aandrijfsysteem en de 3 hellingsniveaus.
Nauwkeurige, gepersonaliseerde workouts
De XC-210 biedt een automatisch geregeld weerstandsbereik van 10 tot 400 watt, instelbaar in stappen van 5 watt. Dit zorgt voor een veel nauwkeurigere workout en biedt een breed scala aan intensiteiten voor tous gebruikers. Het multifunctionele LCD-scherm geeft tours per minuut, timer, afstand, verbrande calorieën, watt, hartslag, 24 niveaus, 12 tijdsintervallen en 12 voorgeprogrammeerde routes weer. De XC-210 is ook uitgerust met een koelventilator, wat erg handig is voor trainingssessies opendurance. Het apparaat is ook compatible met Kinomap, waarmee je gegevens van Google Map© kunt gebruiken en toegang hebt tot elke locatie ter wereld vanuit het comfort van je huis.
Robuust, compact ontwerp
XC-210 heeft een verstevigde structure die het apparaat een grote stabiliteit geeft, zelfs wanneer u op een intensief tempo werkt. De pedalen van het apparaat zijn extreem breed en antislip voor een stevige ondersteuning. Met een smalle Q-factor van 5 cm biedt XC-210 optimaal comfort, waardoor het een uitstekend alternatief is voor loopbanden met een lage impact. Het apparaat is ook uitgerust met nivelleerders aan de onderkant, zodat het kan worden aangepast op een ongelijke sol, en geïntegreerde wielen voor eenvoudig transport.
Aangepaste profielen voor meerdere gebruikers
De XC-210 kan tot 4 gebruikersprofielen aan, waardoor hij ideaal is voor meerdere gebruikers of mensen die de beste apparatuur willen op fitness. Sla je eigen profiel op in de trainingscomputer zodat je nog meer uit je elliptical kunt halen. De machine is ook programmeerbaar voor maximaal 32 weerstandsintervallen, met 12 voorinstellingen en een doorlopend WATT-programma naast je persoonlijke instellingen. De XC-210 bevat ook een hartslagmonitoringsysteem met sensoren die standaard zijn geïntegreerd in het stuur en Bluetooth 4.0 voor nauwkeurigere registratie. Met de 'My Zone' HR-programmering kun je je training personaliseren op basis van je eigen fitnessniveau.
Elliptische training voor het bovenlichaam om af te slanken
Ervaar een indrukwekkende workout voor het bovenlichaam met de elliptische trainer XC-210. Met de dual-action, multi-grip handgrepen kunt u comfortabel verschillende posities aannemen, waarbij u verschillende spieren in uw bovenlichaam en core traint. Bereik je afslankingsdoelen terwijl je geniet van een full-body workout op deze geavanceerde elliptische trainer.
Compact en ruimtebesparend
De XC-210 elliptical heeft een voetafdruk van minder dan 156 x 61 cm, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen met beperkte ruimte. Verbeter je thuisfitnessprogramma met XC-210 en geniet van een uitzonderlijke trainingservaring.
Niet wat je zocht? Ontdek de XC-190 elliptische trainer om thuis slanker en strakker te worden.

Extra informatie

Merk DKN Technology
Fabrikant SKU 20539
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 73x170x169 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1