Hometrainer DKN Technology RB-5 [Grootte 76x158x115 cm]

Hometrainer DKN Technology RB-5 [Grootte 76x158x115 cm]

€ 1.507,46

€ 1.146,48

-24%
Verbeter je training met de RB-5 fietsfiets van DKN Technology. Elegant design en gepersonaliseerd comfort voor een ongeëvenaarde sportervaring.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Hometrainer DKN Technology RB-5

De RB-4i heeft niet alleen een stijlvol ontwerp, maar introduceert ook een nieuw toegangsconcept met aangepaste ergonomie, waardoor deze ligfiets perfect geschikt is voor langere trainingen met minder risico op blessures.
De hoogwaardige zitting en geïntegreerde leuningen bieden een gemakkelijke en comfortabele zithouding, waardoor de RB-4i uiterst gebruiksvriendelijk is.
Het nieuwe console van de RB-4i geeft constante, nauwkeurige feedback over snelheid/rpm, verstreken tijd, afgelegde afstand, watt/energie en hartslag.
De verstelbare rugleuning en geïntegreerde handgrepen zorgen voor een gemakkelijke en comfortabele zithouding, waardoor de RB-4i ongelooflijk eenvoudig te gebruiken is.
Met de digitale weerstandsregeling kunt u eenvoudig het gewenste energieniveau instellen tussen 10 en 350 watt in stappen van 5 watt, voor een gerichte weerstandstraining.
Voor cardiotraining gebruik je de DKN Bluetooth zender, die automatisch verbinding maakt met de console en zorgt voor een stabiele, nauwkeurige hartslagmeting.
Of kies voor de DKN Cardio Connect activity tracker als u de voorkeur geeft aan een comfortabelere hartslagmeting en deze wilt combineren met buitensporten, alles in één app.
Het gebruiksvriendelijke digitale display biedt een reeks motiverende, professioneel ontworpen programma's.
Met 32 weerstandsniveaus, 12 voorprogramma's, hartslagtrainingszone, energieprogressietraining met wattberekening, met een intensiteitsbereik van 10 tot 350 watt, en handmatige aanpassing.
Alle trainingsgegevens, zoals snelheid, tours per minuut, trainingstijd, afstand, calorieverbruik, vermogen en hartslag, worden tegelijkertijd weergegeven op het grote LCD-scherm.
De RB-4i biedt ook 4 gebruikersprofielen.
Of probeer een toepassing van fitness.
iConsole+ en Kinomap bieden totale, geïntegreerde controle over uw fiets. Met de applicatie kunt u uw trainingsgegevens opslaan. Tijdens het trainen kan het programma op de achtergrond actief blijven.
Of download Kinomap of BitGym: ontdek de meest iconische routes. Fiets de wereld rond, in de privacy van uw eigen huis, terwijl u online blijft. Met Kinomap kunt u zelf echte routes verkennen. Kies een route, druk op Start en volg de kaart, inclusief de hellingen, in uw eigen tempo. "Thuis echt fietsen...

Extra informatie

Merk DKN Technology
Fabrikant SKU 20540
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 76x158x115 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1