Loopband DKN Technology Pro Run X [Grootte 215,5x99x151 cm]

Loopband DKN Technology Pro Run X [Grootte 215,5x99x151 cm]

€ 6.549,13

€ 5.381,12

-18%
Geef je training een boost met de Pro X loopband van DKN Technology, je ultieme partner om je fitnessdoelen te bereiken.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Loopband DKN Technology Pro Run X

Maak kennis met de Pro X loopband: je ultieme workout metgezel
De revolutionaire Pro X loopband, een state-of-the-art loopband ontworpen om je workout ervaring te herdefiniëren, zal je helpen je fitness te verbeteren. Vol met innovatieve functies en een streven naar energie-efficiëntie en duurzaamheid, is deze loopband klaar om je nieuwe favoriete fitness partner te worden.
TFT LCD-scherm voor energie-efficiëntie en gebruiksvriendelijke navigatie
De Pro X loopband heeft een geavanceerd TFT LCD-scherm dat niet alleen kristalheldere beelden geeft, maar ook gebruik maakt van energiebesparende technologie. Trainingsstatistieken, programmadetails en multimedia-inhoud worden duidelijk en milieuvriendelijk weergegeven.
Moeiteloze sneltoetsen
Je training verbeteren was nog nooit zo eenvoudig. Met speciale sneltoetsen kun je direct schakelen tussen snelheden van 3 km/u, 6 km/u, 9 km/u en 12 km/u, zodat je je programma snel en naadloos kunt aanpassen.
Veelzijdige trainingsprogramma's voor tous doelen
Kies uit een gevarieerd aanbod van 7 trainingsprogramma's die zijn afgestemd op jouw fitnessaspiraties:
Doelenprogramma: Definieer en bereik je fitnessdoelen met aanpasbare trainingsdoelen.
Ga snel aan de slag: Kom meteen in actie met een eenvoudige en effectieve standaardtrainingsmodus.
Programmamodus: Ervaar een verscheidenheid aan vooraf ontworpen trainingsprogramma's om uw sessies dynamisch te houden.
Fitnesstest: Beoordeel uw fitnessniveau en volg uw vooruitgang met de ingebouwde VO2max-meting.
Gebruikersgerichte personalisatie: Creëer en sla gepersonaliseerde workouts op om aan uw specifieke fitnessbehoeften te voldoen.
tous Virtuele realiteit: Dompel uzelf onder in virtuele werelden terwijl u traint, voor een boeiende en fascinerende ervaring.
Hartslagregeling: Optimaliseer uw trainingen door u te richten op specifieke hartslagzones met dit geavanceerde programma.
Ongeëvenaarde snelheid en prestaties
De Pro X loopband is ontworpen voor fitness liefhebbers. Met snelheden tot 25 km/u is deze loopband geschikt voor tous intensiteitsniveaus, van wandelen rapide tot sprinten met hoge intensiteit.
Naadloos delen en verbinden
Blijf verbonden en gemotiveerd door je prestaties moeiteloos te delen met vrienden en familie dankzij de ingebouwde functie voor delen. Laat je vooruitgang zien, daag autres uit en motiveer elkaar op je fitnessreis.
Geïntegreerde mediahub
Maak van je training een vermakelijke ervaring met de geïntegreerde mediahub van de loopband Pro X. Krijg toegang tot je favoriete toepassingen zoals YouTube, Chrome, Twitter, Facebook, Instagram, Spotify, Netflix en nog veel meer. Geniet van je favoriete muziek, video's en online content terwijl je traint.
Geavanceerde connectiviteitsopties
Blijf draadloos verbonden met Bluetooth en draadloze mogelijkheden. Synchroniseer naadloos uw fitness tracker, hartslagmeter of smartphone om uw workouts te volgen en te optimaliseren.
Verken de wereld met Kinomap en Zwift
Verken nieuwe horizonten met Kinomap- en Zwift-compatibiliteit. Dompel uzelf onder in virtuele workouts, verken wereldwijde landschappen en maak contact metautres fitness enthousiastelingen, allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis.Verhoog uw fitness ervaring met de Pro X loopband, waar energie-efficiëntie, innovatie en gebruiksvriendelijk ontwerp samenkomen om de ultieme loopband te creëren. Of je nu een beginner of een doorgewinterde atleet bent, deze loopband zal je inspireren en in staat stellen om vooruitgang te boeken op weg naar een betere gezondheid en fitness.

Extra informatie

Merk DKN Technology
Fabrikant SKU 20703
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 215,5x99x151 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1