Volleybalnet SKLZ [Grootte 144x48 cm]

Volleybalnet SKLZ [Grootte 144x48 cm]

€ 120,90

€ 108,80

-10%
Verbeter je prestaties op het veld met het SKLZ volleybalnet. Gemakkelijk te vervoeren en aan te passen aan alle vaardigheidsniveaus, verbeter je techniek terwijl je plezier hebt!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Volleybalnet SKLZ

Een leuk en competitief trainingshulpmiddel dat het aantal herhalingen verhoogt en de balcontrole en techniek verbetert. Het Soccer Volley Net is 12 voet breed en heeft twee hoogtes - 2 voet en 3 voet - om het vaardigheidsniveau aan te passen en meer variatie aan de training toe te voegen. Het kan worden gebruikt voor volleybalwedstrijden, individuele trainingen en meer.

Het SKLZ volleybalnet is een leuk en competitief trainingsmiddel voor spelers van alle leeftijden. Het Soccer Volley spel daagt spelers uit tot meer herhalingen en het verbeteren van balcontrole en techniek, wat perfect is om te integreren in trainingen of pick-up games. Het Soccer Volley net is 12 voet breed en heeft twee hoogtes - 2' en 3' - om tegemoet te komen aan alle vaardigheidsniveaus en variatie toe te voegen aan de training. Draagbaar en lichtgewicht, het net kan worden gedragen van baan naar baan en worden gebruikt voor volleybalwedstrijden, individuele trainingen en meer. Grondpennen en draagtas inbegrepen, gedekt door een jaar garantie.

  • Een leuk en effectief trainingshulpmiddel om balcontrole en techniek te verbeteren.
  • 12' breed net met twee hoogte-instellingen biedt meer variatie voor training en vaardigheidsniveaus (2' en 3').
  • Goed zichtbare netrand helpt spelers hoogte te lezen en nauwkeurig serves en volleys terug te slaan
  • Stabiele basis met non-marking poten voor gebruik binnen en buiten
  • Installatie ultra-rapide en draagbaar ontwerp, grondpennen en draagtas inbegrepen

Extra informatie

Merk SKLZ
Fabrikant SKU 3407
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Maat 144x48 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd