Compressie vrouwelijk rehandschoenen

Compressie vrouwelijk rehandschoenen

Beginnend op: € 80,62

€ 70,68

-12%
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,62

€ 70,68

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Compressie vrouwelijk rehandschoenen

Dameskleding T-shirts Rehband Qd Compression. De QD Compression Top Women brengt pasvorm en functionaliteit naar een hoger niveau en biedt u het nieuwste op het gebied van sportkleding. Deze krachtige top biedt optimale ondersteuning en minimaliseert spiervermoeidheid en spierpijn om uw prestaties te verbeteren en uw herstel te versnellen. Het is ontworpen voor een perfecte pasvorm. De constructie met platte naden zorgt voor uitzonderlijke sterkte en comfort. Het zeer ademende materiaal zorgt voor een superieur comfort. Voortbouwend op Rehband 's lange ervaring in anatomisch ontwerp, biedt de top superieure compressie met behoud van bewegingsvrijheid.Deze top van hoge kwaliteit is voorzien van innovatieve ontwerpelementen zoals raglan snit en slimme naadconstructie voor hoog comfort. Het slimme ontwerp biedt een siliconen voering in de taille voor de ultieme pasvorm tijdens de training.

Kenmerken:

  • 18% elastaan82% polyester
  • Functionaliteit Qd compressietop dames: De belangrijkste functies van de Rehband steunen zijn warmte, compressie en versterking van de receptieve input. Deze vormen een unieke samenstelling die samen blessures voorkomen, prestaties verbeteren en blessureherstel vergemakkelijken. U zult verschillende resultaten krijgen, specifiek voor elk product.
  • Bloedcirculatie: De bloedcirculatie, ook wel het transportsysteem van het lichaam genoemd, is van cruciaal belang voor de werking en de vitaliteit van het lichaam. Terwijl het hart bloed door de bloedvaten van het bloedvatenstelsel pompt, worden zuurstof, voedingsstoffen, hormonen en neurotransmitters door ons lichaam vervoerd. De bloedsomloop transporteert deze stoffen en materialen naar de plaatsen die de verschillende organen nodig hebben, en voert de afvalstoffen af die bij de stofwisseling ontstaan. Tijdens het sporten verwijden de bloedvaten van het lichaam zich op natuurlijke wijze en nemen de hartslag en de bloedstroom toe, zodat het lichaam meer zuurstofrijk bloed naar de spieren kan transporteren. De hitte en de compressie van de...

Extra informatie

Merk Rehband
Fabrikant SKU 629006-9999
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene