Stevige, verstelbare dissel Punch

Stevige, verstelbare dissel Punch

€ 49,31

€ 39,53

-20%
Stevige verstelbare optrekstang Punch - Maximaliseer je workouts met een verscheidenheid aan comfortabele pull-ups en push-ups.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Stevige, verstelbare dissel Punch

VERSCHILLENDE HOOGTES OP JE DEURKOZIJN. Ideaal voor pull-ups en push-ups. Met het hoge hulpstuk ontwikkel je kracht voor je bovenlichaam door je rug, schouders en armen tegelijkertijd te trainen. Voer omgekeerde rijen uit met het middelhoge hulpstuk en gebruik het lage hulpstuk voor push-ups.

SUPERIEURE KWALITEIT, COMFORT EN COMPATIBILITEIT. De pull-up bar is eenvoudig te monteren en installeren, is gemaakt van stevig ijzer en heeft brede handgrepen van hoge kwaliteit voor een betere grip en meer comfort. De optrekstang is gemaakt om lang mee te gaan, is eenvoudig verstelbaar en past op alle standaard houten binnendeurkozijnen (van 62 tot 85 cm breed).

OPTIMALISEER JE WORKOUTS MET SUPERBANDES. Compatibel met de optrekstang PTP en de Pull Up Pro, SuperBands helpen je om je lichaamsgewicht te tillen en stellen je in staat om voor het eerst pull-ups of push-ups te doen, of meer reps dan ooit tevoren. Ze zijn kleurgecodeerd en verkrijgbaar in 5 verschillende gewichts- en weerstandsniveaus.

- Past op alle standaard houten binnendeurkozijnen (van 62 tot 85 cm breed).

- Ideaal voor pull-ups en chin-ups

- De stang kan op 3 verschillende hoogtes worden geïnstalleerd voor verschillende oefeningen.

Extra informatie

Merk Punch
Fabrikant SKU 920021-1000
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene