Korte broek voor babymeisjes Hummel Ulla

Korte broek voor babymeisjes Hummel Ulla

Beginnend op: € 23,14

€ 22,90

De kleine Ulla in baby meisjesshort Hummel, voor een vleugje sportieve stijl en comfort vanaf jonge leeftijd.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 23,14

€ 22,90

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Korte broek voor babymeisjes Hummel Ulla

Ontdek de schattigste manier om je kleine meid te kleden met de baby meisjesshort Hummel Ulla. Deze shorts zijn de perfecte keuze om een vleugje stijl toe te voegen aan de garderobe van je baby en tegelijkertijd optimaal comfort te bieden.

Deze shorts van het beroemde merk Hummel zijn ontworpen voor babymeisjes en zijn speciaal gemaakt om ze een trendy en sportieve look te geven. Met hun relaxte pasvorm en felle kleuren zijn deze shorts een must-have voor kleine fashionista's in de dop.

De Hummel Ulla shorts voor babymeisjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om maximale duurzaamheid en comfort te garanderen. De zachte, lichtgewicht stof is perfect voor de tere huid van je baby, zodat ze zich vrij kan bewegen en koel blijft op warme dagen.

Dankzij de elastische tailleband past dit broekje perfect rond de taille van je baby voor een comfortabele, aansluitende pasvorm. Bovendien geeft het kanten detail een vrouwelijk en elegant tintje aan dit broekje, waardoor het een ideale keuze is voor elke gelegenheid.

Of je nu gaat wandelen, naar het strand gaat of gewoon een dagje thuis gaat relaxen, de Hummel Ulla baby meisjesshort is de perfecte keuze voor je kleine prinses. Geef haar het comfort en de stijl die ze verdient met deze schattige shorts van Hummel.

Dus voeg de Hummel Ulla baby meisjesshort nu toe aan de garderobe van je kleine meid. Ze zal zeker het schattigste en meest stijlvolle meisje ooit worden!

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 224603-3939
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby