Korte broek voor babyjongens Hummel Joc

Korte broek voor babyjongens Hummel Joc

Beginnend op: € 23,14

€ 22,90

Ontdek de stijl en kwaliteit van Hummel voor je baby met de short voor babyjongens Hummel Joc. Comfort en elegantie gegarandeerd.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 23,14

€ 22,90

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Korte broek voor babyjongens Hummel Joc

De Hummel Joc baby jongensshort is de perfecte keuze voor je kleine jongen. Deze shorts zijn gemaakt door het beroemde merk Hummel en zijn niet alleen comfortabel en praktisch, maar ook erg trendy.

Met zijn moderne snit en felle kleuren voegt deze short een vleugje stijl toe aan de garderobe van je baby. Ze zijn perfect voor baby's van alle leeftijden, maar zullen vooral goed werken voor peuters.

Deze shorts zijn zorgvuldig ontworpen om je baby het best mogelijke comfort te geven. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zacht en licht, perfect voor de tere huid van je baby. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de elastische tailleband.

Deze shorts zijn niet alleen comfortabel, ze zijn ook erg praktisch. Ze zijn ideaal voor actieve baby's die graag hun omgeving verkennen. Dankzij de losse pasvorm is er veel bewegingsvrijheid, wat essentieel is voor opgroeiende peuters.

De Hummel Joc baby jongen shorts zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en kunnen zonder problemen in de wasmachine worden gewassen. Zelfs na vele wasbeurten behouden ze hun vorm en levendige kleuren.

Als ouder wil je altijd het beste voor je baby, en deze shorts van Hummel Joc zijn daarop geen uitzondering. Met hun superieure kwaliteit en trendy ontwerp zijn ze de perfecte keuze voor je kleine jongen. Of het nu een dagje thuis is of een familie-uitje, deze shorts zullen altijd een comfortabele en stijlvolle keuze zijn voor je baby.

Wacht niet langer en geef je baby het beste met de baby jongensshort Hummel Joc. Comfortabel, praktisch en trendy, ze zijn een must-have in de garderobe van je kind. Bestel de jouwe nu en zie je baby stralen in deze kwaliteitsshort van Hummel.

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 224753-7429
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby