Kindertrainers Reebok Royal Prime 2.0 2V

Kindertrainers Reebok Royal Prime 2.0 2V

Beginnend op: € 35,29

€ 30,16

-15%
Ontdek de nieuwe Reebok Royal Prime 2.0 2V kinderschoenen, ontworpen met stijl en comfort in gedachten door Reebok.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 30,16

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kindertrainers Reebok Royal Prime 2.0 2V

Ontdek de nieuwe Reebok Royal Prime 2.0 2V kinderschoenen, perfect voor jonge atleten in de dop! Met hun stijlvolle design en uitzonderlijke comfort zijn deze sportschoenen de perfecte keuze voor actieve kinderen. Het merk Reebok staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit en deze sportschoenen zijn daarop geen uitzondering.

Deze sportschoenen zijn ontworpen voor kinderen van junior jaar en bieden optimale ondersteuning dankzij de dubbele klittenbandsluiting. Je kinderen kunnen ze gemakkelijk aantrekken en verstellen zonder hulp. De rubberen zool biedt perfecte grip voor alle activiteiten, op het sportveld of in de speeltuin.

Reebok Royal Prime 2.0 2V trainers zijn gemaakt van ademende materialen en houden de voeten van je kinderen de hele dag koel en droog. Bovendien biedt de zachte binnenzool extra comfort voor groeiende voeten. Je kinderen kunnen dus spelen en rondrennen zonder zich zorgen te maken over pijnlijke voeten of blaren.

Deze sportschoenen zijn niet alleen praktisch en comfortabel, maar ook erg stijlvol. Met hun moderne design en iconische Reebok logo zullen je kinderen trots zijn om deze sportschoenen te dragen. Ze zijn gemakkelijk te combineren met elke outfit, voor een sportieve en trendy look.

Geef je kinderen het allerbeste sportschoeisel met Reebok Royal Prime 2.0 2V kinderschoenen. Ze zullen klaar zijn voor alle avonturen die hen te wachten staan, in stijl en comfort. Voeg deze sportschoenen vandaag nog toe aan de garderobe van je kind!

Extra informatie

Merk Reebok
Fabrikant SKU 100074594
Kleur ftwwht
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior