Indoor schoenen Asics Metarise

Indoor schoenen Asics Metarise

Beginnend op: € 201,67

€ 141,17

-30%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 201,67

€ 141,17

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Indoor schoenen Asics Metarise

De technische componenten van deze volleybalschoen -ball METARISE - stellen pointers en center-halves in staat om hoger te springen.


Het MONO-SOCK bovenwerk van de schoen garandeert een comfortabele pasvorm en perfecte ondersteuning. Bovendien ondersteunen de inzetstukken met DYNAWRAP-technologie de voet vanaf de basis van de veters tot de voetboog en langs de tussenzool, voor maximale stabiliteit tijdens overgangen of snelle stops op het veld.


De METARISE volleybalschoen maakt het spel van de speler vloeiender. De hiel is gebogen. De verbreding in de voorvoet verbetert de stabiliteit tijdens plotselinge stops en voorkomt krachtverlies voor het afspringen.


FLYTEFOAM Propel technologie in de tussenzool zorgt voor een responsieve rebond. Tegelijkertijd drijft de RISETRUSS-technologie de voet voort als deze buigt, waardoor een effect ontstaat dat vergelijkbaar is met dat van een samengeperste veer als je springt.  • DYNAWRAP-technologie verbetert stabiliteit FLYTEFOAM Propel dempingtechnologie verbetert schokabsorptie en reactievermogen

  • RISETRUSS technologie verbetert stabiliteit voorvoet MONO-SOCK bovenwerk verbetert stabiliteit

Extra informatie

Merk Asics
Fabrikant SKU 1051A058 - 102
Kleur wit/zwart
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Metarise