Shaker Zone Danemark Rocks [Grootte 8x8x21,5 cm]

Shaker Zone Danemark Rocks [Grootte 8x8x21,5 cm]
€ 45,32
Transformeer je huis en tuin met de Shaker Zone Danemark Rocks, gemaakt door Zone Danemark.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Shaker Zone Danemark Rocks

De Zone Danemark Rocks Shaker is een must-have voor alle liefhebbers van cocktails en verfrissende drankjes. Deze shaker van het beroemde merk Zone Danemark combineert elegantie en functionaliteit voor een ongeëvenaarde mixervaring.

Met zijn capaciteit van 750 ml is deze shaker perfect voor het mixen van allerlei soorten drankjes, van klassieke cocktails tot meer gedurfde mixen. Het roestvrijstalen ontwerp en de elegante afwerking maken het een decoratief object op zich, ideaal om een vleugje stijl toe te voegen aan je huis of tuin.

Of je nu een horecaprofessional of een cocktailfanaat bent, met de Zone Danemark Rocks Shaker maak je in een handomdraai perfecte mixen. Het luchtdichte deksel zorgt voor spatvrij mixen, terwijl de ergonomische vorm hem gemakkelijk en veilig te hanteren maakt.

De Zone Danemark Rocks Shaker is ook gemakkelijk schoon te maken dankzij het duurzame, corrosiebestendige materiaal. Het is ook compatible vaatwasmachinebestendig voor handig, moeiteloos onderhoud.

Of je nu een feestje met vrienden, een familiebarbecue of gewoon een ontspannen avond thuis organiseert, de Zone Danemark Rocks Shaker zal je bondgenoot zijn bij het bereiden van heerlijke cocktails en indruk maken op je gasten. Met zijn trendy design en onovertroffen functionaliteit is het de ideale keuze voor alle liefhebbers van mixologie.

Wacht dus niet langer en voeg de Zone Danemark Rocks Shaker vandaag nog toe aan je collectie huis- en tuinaccessoires. Je zult niet teleurgesteld zijn door zijn uitzonderlijke kwaliteit en prestaties. Bestel hem vandaag nog en laat iedereen zien dat je een echte pro mixoloog bent.

Extra informatie

Merk Zone Danemark
Fabrikant SKU 10935
Kleur warm grijs
Kleur Grijs
Maat 8x8x21,5 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1