Volleybalnet Mikasa Crossnet [Grootte 0,24 m]

Volleybalnet Mikasa Crossnet [Grootte 0,24 m]

€ 201,62

€ 191,62

-5%
Ontdek CROSSNET by Mikasa, het in vier richtingen in hoogte verstelbare volleybalnet. Overal veilig spelen!

Only 1 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 8 dagen

Beschrijving

Volleybalnet Mikasa Crossnet

Aanpasbare grootte: CROSSNET is het enige in vier richtingen in hoogte verstelbare volleybalnet. Ons net kan gemakkelijk aangepast worden aan de traditionele outdoor volleybalhoogtes voor vrouwen (2,1m), mannen (2,3m) en kinderen (1,7m)
Installatie rapide: met rapide eenvoudige installatie, het duurt slechts 5 minuten om je crossnet in elkaar te zetten. Onze gebruiksvriendelijke handleiding maakt de installatie moeiteloos.
De set bevat: CROSSNET wordt geleverd met stalen staanders, reisrugzak, volley-ball, pomp, grenslijnen en spelregels. Essentiële volleybaluitrusting voor alle leeftijden.
Overal spelen - Dat klopt, overal. CROSSNET kan op elke ondergrond gespeeld worden (Let op: voor indoor en zwarte ondergronden heb je extra indoor bases nodig).
Veiligheid en authenticiteit: wij zijn de vier pleinen van volleybal en bieden het veiligste, duurzaamste en in hoogte verstelbare vierwegsnet. We nemen de veiligheid van onze consumenten heel serieus en daarom heeft ons gepatenteerde ontwerp geen middenpaal. Middenpalen zijn erg gevaarlijk en kunnen leiden tot blessures tijdens het spel. en volley-ball.

Extra informatie

Merk Mikasa
Fabrikant SKU 2023
Kleur zwart/geel
Kleur Zwart
Maat 0,24 m - Standaard Franse maten