Intelligente elektrische gewichtsbank DKN Technology

Intelligente elektrische gewichtsbank DKN Technology

€ 297,46

€ 247,36

-17%
Verbeter uw training met de intelligente technologie van de DKN elektrische gewichtsbank. Ontworpen door DKN Technology voor optimale prestaties.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Intelligente elektrische gewichtsbank DKN Technology

De intelligente elektrische gewichtsbank DKN Technology is de ideale sportuitrusting voor tous sporters en fitness enthousiastelingen. Ontworpen door het gerenommeerde merk DKN Technology, geeft deze gewichtsbank je een complete en effectieve workout om je kracht en endurance te ontwikkelen.

Of je nu een beginner of een expert bent, deze gewichtsbank is geschikt voor tous alle niveaus en biedt een grote verscheidenheid aan oefeningen om tous spiergroepen te trainen. Dankzij de intelligente technologie kun je je workout personaliseren door de weerstand en helling van de bank aan te passen aan je behoeften en doelen.

Uitgerust met een robuuste en duurzame structure garandeert deze gewichtsbank maximale veiligheid tijdens je trainingssessies. De hoogwaardige materialen van DKN Technology zorgen voor optimale stabiliteit en comfort, zodat je je volledig op je training kunt concentreren.

Naast de elektrische functie is deze gewichtsbank ook uitgerust met een LCD-scherm dat je hartslag, het aantal verbrande calorieën enautres andere belangrijke gegevens weergeeft om je vooruitgang te volgen. Je kunt ook je smartphone of tablet aansluiten via Bluetooth om toegang te krijgen tot gepersonaliseerde trainingsprogramma's en trainingsvideo's.

Deze slimme elektrische gewichtsbank is een verstandige investering in je gezondheid en welzijn. Of je nu wilt afvallen, je lichaam strakker wilt maken of je sportprestaties wilt verbeteren, hij zal je onmisbare bondgenoot zijn. Bestel je gewichtsbank nu DKN Technology en til je training naar een hoger niveau.

Extra informatie

Merk DKN Technology
Fabrikant SKU 20802
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1