Kinder-T-shirt Hummel Olaf

Kinder-T-shirt Hummel Olaf

Beginnend op: € 20,12

€ 18,25

-9%
Ontdek het Hummel Olaf T-shirt voor kinderen, perfect voor jonge sportfans met zijn speelse, comfortabele ontwerp.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 20,12

€ 18,25

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder-T-shirt Hummel Olaf

Het Hummel Olaf kinder-T-shirt is een must-have voor tous jonge modeliefhebbers! Gemaakt door het beroemde merk Hummel, combineert dit T-shirt stijl en comfort voor kinderen van tous leeftijd.

Met zijn speelse ontwerp met Disney's favoriete personage, Olaf, is dit T-shirt perfect voor kinderen die graag plezier hebben en modieus willen zijn. Of het nu voor een dag op school is of een uitje met vrienden, dit T-shirt voegt een vleugje fantasie toe aan elke outfit.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen, is zacht en ademend en biedt optimaal comfort voor actieve kinderen. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor drukke ouders.

Verkrijgbaar in maat junior, dit T-shirt is geschikt voor kinderen van tous leeftijd en kan het hele jaar door gedragen worden. De klassieke snit en korte mouwen maken het een veelzijdig kledingstuk, ideaal voor zowel binnen- als buitenactiviteiten.

Voeg een vleugje stijl en plezier toe aan de garderobe van je kind met het Hummel Olaf T-shirt. Perfect voor fans van Disney en ontluikende fashionista's, is dit T-shirt een must-have voor de garderobe van elk kind. Wacht dus niet langer en geef je kind vandaag nog dit leuke en trendy T-shirt!

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 224664-2939
Kleur grijs
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1