Damesschoenen voor binnen Hummel Root Elite

Damesschoenen voor binnen Hummel Root Elite

Beginnend op: € 60,45

€ 50,08

-17%
Domineer de baan met indoor damesschoenen Hummel Root Elite, ontworpen voor handbal door het beroemde merk Hummel.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,45

€ 50,08

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesschoenen voor binnen Hummel Root Elite

indoor Hummel Root Elite damesschoenen zijn ontworpen voor vrouwelijke handbalsters die op zoek zijn naar comfort, prestaties en stijl op het veld. Met hun gerenommeerde merk Hummel zijn deze schoenen speciaal ontworpen om aan de behoeften van vrouwelijke atleten te voldoen.

Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden optimale ondersteuning dankzij het ademende bovenwerk van mesh en het verstelbare vetersysteem. De EVA tussenzool zorgt voor effectieve schokdemping voor maximaal comfort tijdens snelle bewegingen en sprongen.

De non-marking rubberen buitenzool biedt uitzonderlijke grip op indooroppervlakken, zodat spelers met vertrouwen en veiligheid kunnen bewegen. Het strakke, moderne ontwerp van deze schoenen voegt een vleugje stijl toe aan je sportkleding.

Of je nu een beginnende of ervaren speler bent, Hummel Root Elite indoor damesschoenen geven je ongeëvenaarde ondersteuning en prestaties op het handbalveld. Aarzel dus niet en rust jezelf uit met deze schoenen van topkwaliteit om het spel te domineren en je sportieve doelen te bereiken.

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 225029-9143
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene