Indoor schoenen Hummel Liga GK Rpet Suede

Indoor schoenen Hummel Liga GK Rpet Suede

Beginnend op: € 80,62

€ 65,80

-18%
De indoor Hummel Liga GK Rpet Suede schoenen, ontworpen voor handbal, bieden stijl en prestaties voor fans van de sport.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,62

€ 65,80

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Indoor schoenen Hummel Liga GK Rpet Suede

indoor Hummel Liga GK Rpet Suede schoenen zijn de nieuwste innovatie van Hummel, speciaal ontworpen voor handbalspelers. Deze schoenen zijn gemaakt van gerecycled suède en zijn zowel stijlvol als milieuvriendelijk.

De geavanceerde technologie die is gebruikt om deze schoenen te maken maakt ze een must-have keuze voor handbalspelers van alle niveaus. De rubberen zool zorgt voor optimale grip op indooroppervlakken, terwijl het suède bovenwerk zorgt voor een comfortabele pasvorm en goede ventilatie om je voeten droog te houden tijdens het spel.

De Hummel Liga GK Rpet Suede schoenen hebben ook een EVA-schuim binnenzool voor extra demping en schokabsorptie. Of je nu een speler bent die op zoek is naar ultieme prestaties of gewoon een handbalfan, deze schoenen geven je het comfort en de ondersteuning die je nodig hebt om te schitteren op het veld.

Het merk Hummel staat bekend om zijn inzet voor sport en het milieu, en deze schoenen zijn daarop geen uitzondering. Door gerecycled suède te gebruiken, laat Hummel zien dat het zich inzet voor duurzaamheid en het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties.

Naast hun uitzonderlijke prestaties hebben deze schoenen een stijlvol ontwerp waardoor ze een perfecte keuze zijn voor spelers die willen opvallen op het veld. Met hun zwarte en gele kleurencombinatie zijn deze schoenen zowel modern als tijdloos, waardoor ze een veelzijdige aanvulling zijn op je sportschoenencollectie.

Kortom, indoor Hummel Liga GK Rpet Suede schoenen zijn een ideale keuze voor handbalspelers die zich zorgen maken over prestaties, stijl en het milieu. Met hun geavanceerde technologie, comfort en streven naar duurzaamheid zullen deze schoenen je begeleiden bij al je handbalwedstrijden en je helpen om je volledige potentieel op het veld te bereiken. Zoek niet verder, Hummel Liga GK Rpet Suede schoenen zijn de perfecte keuze voor gepassioneerde handbalspelers.

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 225229-2448
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene