Kinder-T-shirt Hummel Graphic Rush

Kinder-T-shirt Hummel Graphic Rush

Beginnend op: € 25,16

€ 22,59

-10%
Ontdek het T-shirt voor kinderen Hummel Graphic Rush en geef je kind een vleugje sportieve stijl met het merk Hummel.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 25,16

€ 22,59

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder-T-shirt Hummel Graphic Rush

Het Hummel Graphic Rush kinder-T-shirt is perfect voor jonge sport- en modefans. Dit T-shirt is ontworpen door het beroemde merk Hummel en combineert comfort en stijl in één product. Met zijn gedurfde grafische print voegt het een dynamisch tintje toe aan de garderobe van je kind.

Dit T-shirt is speciaal ontworpen voor junioren en biedt een perfecte pasvorm voor hun groeiende lichaamsvorm. Het is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zowel zacht als slijtvast, ideaal voor sportactiviteiten of buitenspelen.

Het iconische Hummel logo staat trots op de voorkant, wat een vleugje trots en stijl toevoegt aan dit T-shirt. Of het nu voor school, een training of een ontspannen dagje uit is, dit T-shirt is de perfecte keuze voor je kind.

Het Hummel Graphic Rush kinder-T-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en past bij alle smaken en persoonlijkheden. De veelzijdige stijl maakt het ook een uitstekende keuze als cadeau voor een jonge sport- of modefan.

Sluit je aan bij de Hummel community en geef je kind een T-shirt dat comfortabel, trendy en van hoge kwaliteit is. Mis de kans niet om deze must-have nu aan de garderobe van je kind toe te voegen!

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 226654-7026
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior