Damestrui Hummel Graphique Dash

Damestrui Hummel Graphique Dash

Beginnend op: € 28,18

€ 24,95

-11%
Laat je stijl zien met het dameszwempak Hummel Graphique Dash. Ontworpen door Hummel voor gedurfde, trendy vrouwen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 28,18

€ 24,95

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestrui Hummel Graphique Dash

Het Hummel Graphique Dash zwempak voor dames is een echte bondgenoot voor sportsters die op zoek zijn naar prestaties en stijl. Ontworpen door het beroemde merk Hummel, combineert deze zwembroek perfect comfort, technische kenmerken en design om je te ondersteunen bij al je sportieve activiteiten.

De Hummel Graphique Dash damestrui is speciaal ontworpen voor vrouwen en biedt een slanke, vrouwelijke pasvorm die je figuur verbetert en je totale bewegingsvrijheid geeft. De lichtgewicht, ademende stof houdt je droog en comfortabel, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies.

Deze jersey van Hummel onderscheidt zich ook door het moderne, dynamische grafische ontwerp. De geometrische patronen en felle kleuren voegen een vleugje originaliteit toe aan je sportkleding, terwijl je op het veld of in de sportschool on trend blijft.

Dankzij de ventilatie en vochtafvoerende technologie garandeert het Hummel Graphique Dash damesshirt optimaal comfort tijdens het sporten. Je kunt je dus volledig concentreren op je prestaties zonder last te hebben van hitte of vochtigheid.

Of je nu voetbalt, handbalt, basketbaltball of een andere sportactiviteit beoefent, dit shirt van Hummel zal je bondgenoot bij uitstek zijn. De kwaliteit en duurzaamheid maken het ook de perfecte keuze voor je trainingen buiten of binnen.

Kies niet tussen prestaties en stijl, kies voor het damesshirt Hummel Graphique Dash en wees een sensatie op het veld. Dit shirt is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is een must-have voor alle sportsters die op zoek zijn naar kwaliteitsuitrusting met een uniek design.

Verwen jezelf nu met het damesshirt Hummel Graphique Dash en sluit je aan bij de gemeenschap van sportvrouwen die prestaties en vrouwelijkheid combineren met het merk Hummel. Voor jezelf of als cadeau voor een vriendin, deze zwembroek zal je overtuigen met zijn onovertroffen kwaliteit en stijl. Bestel het nu en maak je klaar voor je volgende sportsessie!

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 226655-7026
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene