Schoenen Salming Hawk

Schoenen Salming Hawk
Beginnend op: € 166,38
Deze handbalschoenen zijn geschikt voor alle soorten binnen- en buitenvloeren. Het biedt optimale stabiliteit en grip tijdens het regelmatig oefenen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Schoenen Salming Hawk

Hawk Salming schoen

Domineer het veld met deze Indoor hand sneakers. Hawk is een dynamische low-profile schoen met een uitstekende stabiliteit en grip. Het ExoSkelet is bevestigd aan het vetersysteem en biedt een uitstekende ondersteuning. De HexaGrip buitenzool met twee LMS+ 8°-zones zorgt voor stabiliteit bij bewegingen in meerdere richtingen. De nieuwe Recoil ERF (Energy Rebound Foam) tussenzool, met zijn extra hielwigzone (SoftFOAM), zorgt voor energieteruggave en comfort bij elke stap. De bovenkant is gemaakt van 6 lagen met een mesh bovenlaag voor een maximaal ademend vermogen. Voor alle soorten oppervlakken, zelfs buitenshuis.

Het nieuwe model van het Zweedse merk biedt een grote stabiliteit en een sterke hechting aan de grond. Het frame van de schoen is direct verbonden met het vetersysteem, dat de voet een sterke ondersteuning biedt. Deze technologie stabiliseert en biedt de speler een ideale positie in de schoen. Door het fijne, ademende gaas van het textiel kan de voet tijdens de inspanning ademen.

Wat betreft de flexibiliteit heeft Salming zich daarom gericht op de voorvoet. Het merk heeft een systeem geïmplementeerd waardoor de schoen een hoek van 75° bij de tenen kan bereiken. Dankzij deze technologie kan de zool op de juiste plaatsen buigen, waarbij rekening wordt gehouden met alle ontwikkelingsfasen van de voet en de natuurlijke bewegingen van de voet worden behouden.

Extra informatie

Merk Salming
Fabrikant SKU 239085-0205
Kleur zwart/rood
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Binnenshuis
Assortiment Hawk

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten