Dames-T-shirt nr. 3 France Olympique Paris 2024

Dames-T-shirt nr. 3 France Olympique Paris 2024

Beginnend op: € 35,29

€ 30,55

-13%
Maak een stijlstatement met het N°3 dames T-shirt Le Coq Sportif EFRO 24, de must-have voor actieve en sportieve vrouwen van Le Coq Sportif.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 30,55

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt nr. 3 France Olympique Paris 2024

Het N°3 dames T-shirt Le Coq Sportif EFRO 24 is een must-have voor alle actieve en sportieve vrouwen. Gemaakt door het beroemde merk Le Coq Sportif, combineert dit T-shirt stijl en comfort om je te vergezellen bij al je activiteiten.

Het ontwerp van dit T-shirt is zowel eenvoudig als elegant, met het iconische haanlogo van het merk op de borst. De vrouwelijke snit zal je figuur verbeteren, zonder in te boeten aan comfort dankzij de lichte, ademende stof.

Of je nu sport, door de stad slentert of thuis ontspant, dit T-shirt zal je beste bondgenoot zijn. De hoogwaardige stof garandeert duurzaamheid, zelfs na herhaaldelijk wassen.

Het N°3 dames-T-shirt Le Coq Sportif EFRO 24 is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen. Je kunt het combineren met tous je favoriete sokken om casual of elegantere outfits te creëren, afhankelijk van de gelegenheid.

Dit T-shirt is niet alleen praktisch en comfortabel, maar staat ook symbool voor de sportieveesprit en kwaliteit van het merk Le Coq Sportif. Aarzel dus niet om het aan je garderobe toe te voegen voor een trendy en sportieve look voor alle gelegenheden!

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410063
Kleur blauw insigne
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Team France
Assortiment Jeux Olympiques 2024