Dames-T-shirt n°5 France Olympique Paris 2024

Dames-T-shirt n°5 France Olympique Paris 2024

Beginnend op: € 35,29

€ 28,68

-19%
Kies voor de tijdloze stijl van het N°5 dames T-shirt Le Coq Sportif EFRO 24, een combinatie van comfort en elegantie voor actieve vrouwen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 28,68

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt n°5 France Olympique Paris 2024

Ontdek het ultieme comfort met ons N°5 T-shirt voor dames van het beroemde merk Le Coq Sportif EFRO 24. Dit T-shirt is ontworpen voor actieve, stijlvolle vrouwen en is de perfecte mix van stijl en functionaliteit. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, voelt zacht aan en is uitzonderlijk duurzaam.

Het ontwerp van dit T-shirt is zowel eenvoudig als elegant, met het iconische Le Coq Sportif logo geborduurd op de borst. De ronde hals en korte mouwen geven het een vrouwelijke touch. Of je het nu draagt voor een intensieve trainingssessie of een casual dagje in de stad, dit shirt is perfect voor elke gelegenheid.

De snit van dit T-shirt is speciaal ontworpen voor de vrouwelijke vorm, waardoor je figuur beter uitkomt en je volledige bewegingsvrijheid hebt. Of je nu gaat hardlopen, fietsen yoga of gewoon wandelen, dit T-shirt is de perfecte metgezel voor al je activiteiten.

Dit T-shirt ziet er niet alleen geweldig uit, het is ook erg praktisch. Het is ademend en vochtafvoerend, waardoor je de hele dag koel en droog blijft. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden en behoudt het zijn vorm en kleur, zelfs na herhaaldelijk wassen.

Kies voor het beste en kies voor ons N°5 dames T-shirt Le Coq Sportif EFRO 24. Voor jezelf of als cadeau, dit T-shirt is een tijdloze aanvulling op je garderobe. Wacht dus niet langer, bestel het vandaag nog en geniet van de onovertroffen kwaliteit en stijl van Le Coq Sportif.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410064
Kleur nieuw optisch wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Team France
Assortiment Jeux Olympiques 2024