Trainers Le Coq Sportif Courtset_2

Trainers Le Coq Sportif Courtset_2
Beginnend op: € 80,67
Perfecte stijl en comfort met de Le Coq Sportif Courtset_2 trainers. Een must-have van het legendarische merk.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 80,67
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainers Le Coq Sportif Courtset_2

Het iconische Franse merk Le Coq Sportif presenteert de Courtset_2 sportschoenen, een must-have voor alle mode- en sportfans. Deze sportschoenen zijn geïnspireerd op de beroemde tennisschoenen uit de jaren 80 en combineren elegantie en comfort voor een tijdloze look.

Het strakke, minimalistische ontwerp van deze sportschoenen maakt ze tot een veelzijdig model voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een ontspannen dagje in de stad of een sportieve workout, de Courtset_2 sneakers zijn het perfecte paar.

Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden optimale ondersteuning voor de voet dankzij het synthetisch leren bovenwerk en de gewatteerde kraag. De rubberen buitenzool biedt uitstekende grip voor een stabiel gevoel tijdens het lopen of sporten.

De discrete maar elegante Le Coq Sportif Courtset_2 sportschoenen zijn verkrijgbaar in een reeks klassieke kleuren die passen bij jouw persoonlijke stijl. Het emblematische logo van het merk op de zijkant voegt een vleugje verfijning toe aan deze sportschoenen.

Met hun ongeëvenaarde comfort en tijdloze stijl zijn de sneakers van Courtset_2 een goede investering voor alle vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een paar schoenen dat zowel praktisch als trendy is. Voeg deze sportschoenen Le Coq Sportif dus vandaag nog toe aan je collectie.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410695
Kleur jurk blauw/optisch wit
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene