Trainers Le Coq Sportif Pro Star Lite

Trainers Le Coq Sportif Pro Star Lite

Beginnend op: € 85,71

€ 70,75

-17%
UltraLichtgewicht en met een onnavolgbare sportieve stijl, adopteer de lichtheid en look van de Pro Star Lite trainers van Le Coq Sportif.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 85,71

€ 70,75

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainers Le Coq Sportif Pro Star Lite

Ontdek het nieuwe paar iconische sportschoenen van Le Coq Sportif: Pro Star Lite. Met hun tijdloze design en onberispelijke kwaliteit zijn deze sneakers een must-have voor mode- en sportfans.

Gemaakt van de beste materialen en in overeenstemming met de traditie van het merk, bieden Pro Star Lite trainers ongeëvenaard comfort en uitzonderlijke duurzaamheid. Of je ze nu draagt voor je sporttraining of je stedelijke uitstapjes, deze schoenen zijn klaar om je te vergezellen waar je ook gaat.

Het slanke, stijlvolle silhouet wordt versterkt door de iconische Le Coq Sportif kleuren en het logo, symbolen vanesprit sport en Franse uitmuntendheid. Deze sportschoenen zien er niet alleen geweldig uit, ze hebben ook een lichtgewicht, slijtvaste zool voor perfecte grip en optimale ondersteuning.

Pro Star Lite trainers zijn het resultaat van uniek vakmanschap en een passie voor sport en mode. Ze zijn de ultieme combinatie van design en prestaties, perfect voor iedereen die stijl en functionaliteit wil combineren.

Kies voor uitmuntendheid met Le Coq Sportif Pro Star Lite trainers en sluit je aan bij de familie van echte merkliefhebbers. Deze trainers zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle stijlen en zullen dit seizoen je nieuwe must-have zijn. Zet een stap naar succes met deze unieke schoenen en laat je veroveren door de tijdloze charme van Le Coq Sportif.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410854
Kleur optisch wit
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene