Cap nr. 1 France Paralympique Paris 2024

Cap nr. 1 France Paralympique Paris 2024

€ 40,33

€ 34,64

-14%
Laat je liefde voor Le Coq Sportif zien met de N°1 EFRP 24 Comm cap - een must-have accessoire voor tous fans!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Cap nr. 1 France Paralympique Paris 2024

De N°1 Le Coq Sportif EFRP 24 Comm cap is een must-have accessoire voor tous fans van het iconische merk Le Coq Sportif. Deze pet is gemaakt van hoogwaardige materialen en toont trots het logo van het merk en het cijfer 1, een symbool van perfectie en uitmuntendheid.

Ontworpen om zowel modieus als comfortabel te zijn, zal deze pet je dagelijkse metgezel zijn, of je nu onderweg bent of uit in de stad. Het strakke, moderne ontwerp kan gemakkelijk worden aangepast aan tous stijlen en voegt een vleugje verfijning toe aan je outfit.

Le Coq Sportif is een merk dat al meer dan een eeuw bekend staat om zijn kwaliteit en expertise. Met deze pet draag je gegarandeerd een authentiek, tijdloos product dat de tand des tijds zal doorstaan.

Of je nu al lang fan bent van het merk of Le Coq Sportif voor het eerst ontdekt, deze pet is een must-have in je collectie. Wacht dus niet langer en laat je verleiden door de kwaliteit en stijl van de N°1 cap Le Coq Sportif EFRP 24 Comm. Verwen jezelf of geef hem cadeau aan een geliefde, elle zal zeker indruk maken!

Deze pet is verkrijgbaar in verschillende maten voor elk hoofd en is een echt symbool vanesprit sport en uitmuntendheid à la française. Sluit je dus aan bij de Le Coq Sportif community en laat trots zien dat je dit iconische merk steunt met de N°1 EFRP 24 Comm pet.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2411097
Kleur blauw insigne
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team France
Assortiment Jeux Olympiques 2024