Broek France Olympique Paris 2024

Broek France Olympique Paris 2024

Beginnend op: € 121,00

€ 100,05

-17%
Ontdek het comfort en de elegantie van de N°1 joggingbroek Le Coq Sportif O Training, een must-have voor zowel sportfans als fashionista's.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 121,00

€ 100,05

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Broek France Olympique Paris 2024

De N°1 Le Coq Sportif O Training trainingsbroek is een must-have voor tous sport- en stijlfans. Deze broek is ontworpen door het beroemde Franse merk Le Coq Sportif en combineert comfort, prestaties en elegantie tot in de perfectie.

Deze trainingsbroek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel léger als slijtvast. Ze bieden optimale bewegingsvrijheid dankzij de nauwsluitende snit en stretchstoffen. Of je nu sport of gewoon een comfortabele broek zoekt voor een ontspannen dagje uit, de N°1 Le Coq Sportif O Trainingsbroek voldoet aan al je eisen.

Naast ongeëvenaard comfort heeft deze broek ook een modern, gestroomlijnd ontwerp in overeenstemming met de tijdloze esthetiek van het merk Le Coq Sportif. Het geborduurde logo op de linkerdij voegt een vleugje stijl en verfijning toe.

Of het nu voor een intensieve trainingssessie is of een avondje uit in de stad, de N°1 Le Coq Sportif O Training trainingsbroek houdt je gezelschap met stijl en functionaliteit. Verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je zeker de perfecte pasvorm vindt.

Met zijn uitzonderlijke kwaliteit en zorgvuldige ontwerp is deze trainingsbroek een must-have voor tous mode- en sportfans. Dus trakteer jezelf op de N°1 Le Coq Sportif O Training trainingsbroek voor een sportieve en stijlvolle look op elk moment.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2420431
Kleur marshmallow
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team France
Assortiment Jeux Olympiques 2024