Damesshort Le Coq Sportif Paris 2024 N° 2

Damesshort Le Coq Sportif Paris 2024 N° 2

Beginnend op: € 60,50

€ 50,86

-16%
Bekijk onze Women's N°2 Training Shorts, een must-have van Le Coq Sportif. Blijf stijlvol en sportief in alle omstandigheden!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,50

€ 50,86

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesshort Le Coq Sportif Paris 2024 N° 2

Het Franse merk Le Coq Sportif presenteert met trots haar nieuwste product voor vrouwen: de Women's Short Le Coq Sportif Training N°2. Deze elegante, functionele short is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van actieve, sportieve vrouwen.

De shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden optimaal comfort tijdens de meest intensieve trainingssessies. Het merk Le Coq Sportif staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en de Le Coq Sportif Training N°2 Women's Short is daarop geen uitzondering.

Dankzij de slanke pasvorm en elastische tailleband vormt deze short zich perfect naar het lichaam van de vrouw, zodat je comfortabel blijft tijdens je trainingen. De ademende technologie in het ontwerp helpt ook om transpiratie te reguleren en je huid droog te houden, zelfs tijdens de meest intensieve activiteiten.

Deze shorts zijn niet alleen functioneel, ze zien er ook geweldig uit. Met zijn elegante, minimalistische ontwerp kan hij gemakkelijk buiten sportsessies worden gedragen. Of je nu een wandeling maakt door de stad of een actieve dag in de buitenlucht, de Women's Le Coq Sportif Training N°2 Shorts zullen je in stijl vergezellen.

Als gerenommeerd Frans sportmerk zet Le Coq Sportifengage zich in om het milieu te respecteren bij de productie van zijn producten. Deze shorts zijn gemaakt van gerecycled materiaal om onze planeet te helpen beschermen.

De Le Coq Sportif Training N°2 Women's Shorts zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en passen bij alle vrouwen, ongeacht hun stijl of niveau van lichamelijke activiteit. Of je nu een fanatieke hardloper of yoga fanaat bent, of gewoon op zoek bent naar een comfortabele short voor je actieve dagen, deze shorts zullen je ideale bondgenoot zijn.

Sluit je aan bij de gemeenschap van sportieve, stijlvolle vrouwen door te kiezen voor de Le Coq Sportif Training N°2 Women's Shorts. Met deze shorts ben je klaar om elke uitdaging aan te gaan, terwijl je op het scherpst van de snede blijft wat betreft sportmode. Voeg ze nu toe aan je garderobe en laat je verleiden door de kwaliteit en stijl van het merk Le Coq Sportif.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2420521
Kleur blauw insigne
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Jeux Olympiques 2024