Cap France Olympique Paris 2024

Cap France Olympique Paris 2024

€ 40,33

€ 34,64

-14%
De N°7 Le Coq Sportif O Perf pet, een must-have voor fans van sport en stijl. Van het beroemde Franse merk.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Cap France Olympique Paris 2024

De N°7 Le Coq Sportif O Perf baseball cap is een must-have voor tous sport- en fashionfans. Deze pet van het beroemde Franse merk Le Coq Sportif is de perfecte mix van stijl en prestaties.

Met zijn klassieke, tijdloze ontwerp is elle voorzien van het nummer 7, het symbool van de emblematische haan van het merk. Deze pet zal een geweldige aanvulling zijn op elke outfit, of het nu voor een casual dagje in de stad is of om je favoriete team te steunen op het veld.

Deze pet is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort dankzij de samenstelling van katoen en polyester. Elle heeft ook een ventilatiesysteem om je zelfs op de warmste dagen koel te houden.

Bovendien beschermt deze pet je dankzij de gebogen klep tegen de zon en geeft hij je een uitgesproken sportieve look. Bovendien kun je de maat aanpassen dankzij de snapbacksluiting, voor een perfecte pasvorm op je hoofd.

De N°7 Le Coq Sportif O Perf baseball cap is een echte must-have voor tous fans van het merk en van baseball. Dus voeg hem nu toe aan je capcollectie!

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2420625
Kleur insignes perf
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team France
Assortiment Jeux Olympiques 2024