Cap France Olympique Paris 2024

Cap France Olympique Paris 2024

€ 35,29

€ 30,55

-13%
Laat je sportieve stijl zien met de Le Coq Sportif O Perf pet, een Franse mode must-have voor sportfans.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Cap France Olympique Paris 2024

De Le Coq Sportif O Perf cap is een must-have accessoire voor mode- en sportfans. Deze pet is gemaakt door het beroemde Franse merk Le Coq Sportif en is de perfecte mix van stijl en prestaties.

Het elegante ontwerp van de pet is geïnspireerd op het sportieve erfgoed van het merk, met het iconische haanlogo in reliëf op de voorkant geborduurd. De tijdloze zwarte kleur maakt het een veelzijdig accessoire, ideaal als aanvulling op je sportkleding of je alledaagse casual look.

De Le Coq Sportif O Perf cap is ook ontworpen voor optimaal comfort dankzij de hoogwaardige katoenen constructie. De ademende léger stof houdt je koel, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies. Bovendien biedt het gebogen vizier effectieve bescherming tegen de zon en voegt het een vleugje stijl toe aan je outfit.

Of je nu een sportfan bent of gewoon op zoek naar een trendy accessoire, deze pet zal je niet teleurstellen. Elle is perfect voor zowel buitenactiviteiten als uitstapjes in de stad. Met de achterband kun je hem gemakkelijk aanpassen aan je hoofdomvang voor optimale ondersteuning.

Kortom, de Le Coq Sportif O Perf cap is een must-have voor tous mode- en sportfans. Met zijn tijdloze ontwerp, optimale comfort en veelzijdigheid is elle je perfecte bondgenoot voor al je avonturen. Voeg hem vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2420744
Kleur moeras/insignia perf
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team France
Assortiment Jeux Olympiques 2024