Cap France Olympique Paris 2024

Cap France Olympique Paris 2024

€ 40,33

€ 34,64

-14%
Laat je passie voor het Franse merk Le Coq Sportif zien met de O Perf cap Skateboard. Een must-have voor fans!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Cap France Olympique Paris 2024

De Le Coq Sportif O Perf cap Skateboard is een must-have accessoire voor liefhebbers van het Franse merk Le Coq Sportif en culture skateboard. elle is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en combineert comfort en stijl om je te vergezellen op al je stedelijke avonturen.

Met zijn strakke, moderne ontwerp toont deze pet met trots het iconische haantjeslogo, het symbool van het merk sinds 1948. De zwart-witte kleur voegt een vleugje soberheid en raffinement toe, perfect als aanvulling op elke outfit.

De Le Coq Sportif O Perf Skateboard cap is bovendien voorzien van O Perf technologie, die optimale ventilatie biedt om je zelfs op de warmste dagen koel te houden. Elle is bovendien verstelbaar dankzij de metalen gespsluiting, zodat je cap perfect op je hoofd past.

Of je nu een fanatieke skateboarder bent of gewoon op zoek naar een trendy cap, de Le Coq Sportif O Perf Skateboard cap is gemaakt voor jou. Elle is ideaal om je look streetwear mee af te maken of om met je vrienden te gaan skateboarden.

Bovendien steun je met deze pet een iconisch Frans merk dat al meer dan 70 jaar de waarden kwaliteit, innovatie en authenticiteit uitdraagt. Dus wacht niet langer, verwen jezelf en voeg de Le Coq Sportif O Perf Skateboard cap nu toe aan je collectie.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2421492
Kleur marshmallow
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team France
Assortiment Jeux Olympiques 2024