Kinder-T-shirt Puma Squad Summer

Kinder-T-shirt Puma Squad Summer

Beginnend op: € 25,21

€ 24,10

Kies voor zomerse stijl en comfort van Puma met ons Squad T-shirt voor kinderen. Perfect voor junioren!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 25,21

€ 24,10

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder-T-shirt Puma Squad Summer

Het Puma Squad Summer kinder-T-shirt is een must-have voor beginnende jonge sporters. Ontworpen door het beroemde merk Puma, combineert dit T-shirt stijl en functionaliteit om de perfecte outfit te bieden voor zomerse sportactiviteiten.

Het merk Puma staat wereldwijd bekend om zijn kwaliteitsproducten en toewijding aan sport. Met dit T-shirt kunnen kinderen het iconische merk met trots vertegenwoordigen tijdens hun trainingen of wedstrijden.

Dit T-shirt is speciaal ontworpen voor junioren en biedt de perfecte pasvorm voor opgroeiende kinderen. Het is gemaakt van lichtgewicht, ademend materiaal en biedt optimaal comfort, zelfs op de warmste dagen. Kinderen kunnen zich dus concentreren op hun prestaties zonder last te hebben van hun outfit.

Het ontwerp van het Puma Squad Summer T-shirt is zowel modern als sportief. De felle kleuren en dynamische patronen maken het een ideale keuze voor jonge spelers van voetbal, basketbal of een andere sport. Behalve trendy is dit T-shirt ook voorzien van Puma's DryCELL technologie, die vocht afvoert om kinderen droog en koel te houden.

Of het nu voor een intensieve trainingssessie is of een ontspannen dagje op het strand, dit kinder-T-shirt van Puma Squad Summer zal de ideale metgezel zijn voor zomerse activiteiten. Het kan ook elke dag gedragen worden voor een casual en sportieve look.

Geef je kind het beste van mode en sport met het Puma Squad Summer T-shirt. Dit T-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten voor tous van alle leeftijden en is een must-have voor tous jonge sportfans. Trakteer ze op dit kwaliteits-T-shirt dat ze zal vergezellen op al hun zomeravonturen.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 679265-87
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1