Aangesloten horloge Garett GRS

Aangesloten horloge Garett GRS
€ 125,37
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Aangesloten horloge Garett GRS

Smartwatch GRS PRO - een must voor fans van een actieve levensstijl
Als je je geen leven zonder sport kunt voorstellen en op zoek bent naar een smartwatch die geschikt is voor actieve mensen zoals jij, kijk dan eens naar het model GRS PRO. Met maar liefst veertien sportmodi kun je het horloge daarop afstemmen en je voortgang in realtime bijhouden. Je kunt kiezen uit hardlopen, indoor running, wandelen, fietsen en stationair fietsen, freestyle, tafeltennis, badminton, basketbalball, voetbal, cricket, wandelen, langlaufen en traplopen.

IP68 waterdichte bescherming
Je hoeft je workout niet langer op te geven als het weer buiten het raam niet geweldig is. Geen regen kan de prestaties van de GRS PRO smartwatch beïnvloeden, dankzij de water- en stofbestendigheid, bevestigd door de IP6g waterbestendigheid. Dit betekent dat het horloge perfect bestand is tegen het binnendringen van vaste deeltjes en langdurige onderdompeling in water.

Hoogwaardig 1,3" AMOLED-scherm
De scherpe kleuren van het 1,3" AMOLED-scherm zullen je verrukken door hun diepte. Door het ontbreken van opvallende pixels kun je de tijd moeiteloos aflezen en de instellingen van het apparaat instinctief aanpassen aan jouw voorkeuren. Je zult ook de eenvoudige, esthetisch aantrekkelijke interface van de IS waarderen, van waaruit je toegang hebt tot alle extra functies van de smartwatch in de vorm van een hartslagmonitor, slaapmonitor, weer, stopwatch en nog veel meer. Je zult ook de mogelijkheid waarderen om de muziek te bedienen zonder dat je je smartphone uit je zak hoeft te halen om het nummer te veranderen.

LGPS/Glonass lokalisatie
GPS en Glonass zijn respectievelijk Amerikaanse en Russische lokalisatiesystemen. Ze werden ooit voor militaire doeleinden gebruikt, maar worden nu op grote schaal in civiele technologie toegepast. Door een signaal uit te zenden naar satellieten die in een baan om de aarde draaien, maken ze het mogelijk om precies te weten te komen waar je bent en welke route je vliegtuig neemt. Naast veiligheid geeft het je nog iets anders: de mogelijkheid om je activiteit te volgen, zoals de route die je hebt afgelegd. De GRS PRO smartwatch biedt niet alleen toegang tot tua-systemen, maar ook de mogelijkheid om gegevens door te sturen naar de Strava-applicatie (die wordt gebruikt om je fietsen bij te houden en te registreren, je vrienden en hun voortgang te bekijken en deel te nemen aan getimede uitdagingen op weggedeelten die zijn gedefinieerd doorautres gebruikers).

Duurzaamheid en endurance
Het GRS PRO horloge kan tot 10 uur in de GPS modus lopen, wat je genoeg tijd geeft voor een goede training en handig is als je bijvoorbeeld verdwaalt op een pad tijdens het wandelen. Je zult ook de duurzaamheid van de kast en band waarderen, die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en je niet in de steek laten, zelfs niet als je extreme sporten beoefent. De GRS PRO smartwatch is niet alleen praktisch, maar ziet er ook geweldig uit. Het sportieve karakter past bij de meeste outfits, waardoor het een echte blikvanger is, zelfs als je niet aan het trainen bent.

Extra informatie

Merk Garett
Fabrikant SKU 85176200-GRS_CZAR
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene