Kniebeschermers Errea tokio evolution

Kniebeschermers Errea tokio evolution

Beginnend op: € 46,89

€ 22,66

-52%
Deze volleybalkniebeschermers zijn gemaakt van een functionele, compressieve stof met versterkte knieschijven om een maximale bescherming en een uitstekende ondersteuning te garanderen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 46,89

€ 22,66

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kniebeschermers Errea tokio evolution

- Gele weefstructuur- Vochtafvoer- Lichte compressie- Geavanceerde bescherming in de knieschijfpositie- 3D circulaire breitechnologie
Tokyo Evolution Volleyball Knee Pads Errea
Een paar kniebeschermers voor volleybal nodig? Tokyo Evolution Errea is voor jou!
Deze kniebeschermers zijn perfect voor wedstrijden en trainingen en zijn speciaal ontworpen om uw knieën veilig te beschermen. Sommige mensen beschouwen volleybalkniekussens als een optioneel extraatje, bijna een "cosmetisch artikel", maar je moet weten dat ze eigenlijk een uiterst belangrijk product zijn voor iedereen die volleybal speelt.
Tijdens een wedstrijd vallen atleten vaak op de grond voor een defensieve ingreep, of vallen of glijden ze tijdens de training uit door een slecht geplaatste voet tijdens een sprong.
Dit is precies waarom kniebeschermers voor volleybal zijn uitgegroeid van eenvoudige accessoires tot echte veiligheidsaccessoires, essentieel voor het beschermen van de knieën en het voorkomen van gewrichtsproblemen, verstuikingen en breuken.
Juist daarom vinden wij kniebeschermers onmisbaar bij alle sporten waarbij je op de een of andere manier op de grond kunt belanden, zoals volleybal.
De Tokyo Evolution kniebeschermers Errea beschermen niet alleen uw lichaam, maar zijn ook uiterst resistent en robuust en garanderen een optimale beweeglijkheid van de benen.
Al met al zijn ze het perfecte accessoire waarmee je in elke situatie met een veilig en beschermd gevoel kunt spelen.

Extra informatie

Merk Errea
Fabrikant SKU FA2M0Z
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten