Kniebeschermers Errea tokio evolution

Kniebeschermers Errea tokio evolution

Beginnend op: € 46,89

€ 35,16

-25%
Deze volleybalkniebeschermers zijn gemaakt van een functionele, compressieve stof met versterkte knieschijven om een maximale bescherming en een uitstekende ondersteuning te garanderen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 46,89

€ 35,16

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kniebeschermers Errea tokio evolution

LET OP: Dit artikel kan groot vallen. Als je twijfelt tussen 2 maten, kies dan de kleinere maat.

- Structure geel weefsel- Vochtafvoerend- Lichte compressie- Geavanceerd niveau van bescherming in de knieschijfpositie- 3D circulaire breitechnologie
Tokyo Evolution Volley Knee Pads Errea
Kniebeschermers voor volleybal nodig? Dan is Tokyo Evolution Errea iets voor jou!
Deze kniebeschermers zijn perfect voor wedstrijden en trainingen en zijn speciaal ontworpen om je knieën veilig te beschermen. Sommige mensen beschouwen volleybalkniekussens als een optioneel extraatje, bijna een "cosmetisch item", maar je moet weten dat ze eigenlijk een zeer belangrijk product zijn voor tous volleybalspelers.
Tijdens een wedstrijd werpen atleten zich vaak op sol voor een verdedigende ingreep, of vallen of glijden ze uit tijdens de training door een verkeerd geplaatste voet tijdens een sprong.
Dit is precies waarom kniebeschermers voor volleybal van een eenvoudig accessoire zijn uitgegroeid tot een echt veiligheidsaccessoire, essentieel voor het beschermen van knieën en het voorkomen van gewrichtsproblemen, verstuikingen en breuken.
Dit is precies waarom wij kniebeschermers onmisbaar vinden bij tous sporten waarbij je op de een of andere manier op de grond kunt belanden, zoals volleybal.
Tokyo Evolution Errea kniebeschermers beschermen niet alleen je lichaam, ze zijn ook extreem slijtvast en robuust en garanderen een optimale beweeglijkheid van je benen.
Al met al zijn ze het perfecte accessoire waarmee je in elke situatie veilig en beschermd kunt spelen.

Extra informatie

Merk Errea
Fabrikant SKU FA2M0Z
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten