Trainers K-Swiss Slammklub CC

Trainers K-Swiss Slammklub CC

Beginnend op: € 100,83

€ 68,51

-32%
Kies voor uitmuntendheid met Baskets K-Swiss Slammklub CC, de kwintessens van sportieve stijl van K-Swiss.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 100,83

€ 68,51

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainers K-Swiss Slammklub CC

K-Swiss Slammklub CC trainers zijn hoogwaardige sportschoenen ontworpen door het beroemde merk K-Swiss. Met hun elegante design en ongeëvenaarde comfort zijn deze sportschoenen ideaal voor sport en vrijetijdsactiviteiten.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, bieden deze trainers optimale ondersteuning voor uw voeten terwijl ze licht en ademend zijn. De duurzame rubberen zool zorgt voor perfecte grip op alle ondergronden, zodat je je vol vertrouwen kunt bewegen.

Het moderne, tijdloze ontwerp van deze sportschoenen maakt ze een veelzijdige keuze voor alle gelegenheden. Of je ze nu draagt voor je dagelijkse training of voor een casual dagje in de stad, de K-Swiss Slammklub CC trainers geven je een stijlvolle, casual look.

Bovendien houdt de geïntegreerde ventilatietechnologie je voeten koel en droog, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies. Dankzij het uitzonderlijke comfort kun je je blijven concentreren op je prestaties zonder afgeleid te worden door pijntjes of blaren.

Laat je prestaties niet beperken door je schoenen. Kies voor K-Swiss Slammklub CC trainers en voel het verschil vanaf het moment dat je op premier stapt. Deze sportschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en zijn een must-have voor alle sport- en fashionfans. Voeg ze nu toe aan je schoenencollectie en geniet van het onvergelijkbare comfort en de stijl van K-Swiss.

Extra informatie

Merk K-Swiss
Fabrikant SKU 08911-946-M
Kleur wit/klasse blauw/vintg
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene