Shorts scheidsrechter Hummel FFHB

Shorts scheidsrechter Hummel FFHB

Beginnend op: € 45,32

€ 38,30

-16%
De scheidsrechtershort Hummel FFHB, een must-have voor handbalscheidsrechters, gemaakt door het gerenommeerde merk Hummel.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,32

€ 38,30

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Shorts scheidsrechter Hummel FFHB

De Hummel FFHB scheidsrechtershorts zijn een must-have voor alle handbalscheidsrechters. Vervaardigd door het gerenommeerde merk Hummel, combineren ze comfort, functionaliteit en stijl tot in de perfectie.

Deze shorts zijn speciaal ontworpen voor handbalscheidsrechters en zitten boordevol technische functies waardoor ze de ideale keuze zijn voor de meest intense wedstrijden. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht, ademend materiaal, bieden veel bewegingsvrijheid en voeren transpiratie efficiënt af zodat je de hele wedstrijd droog en comfortabel blijft.

Het ontwerp van deze shorts is ontwikkeld om aan de specifieke behoeften van handbalscheidsrechters te voldoen. De elastische tailleband met aantrekkoord zorgt voor een perfecte pasvorm, terwijl je in de zijzakken je accessoires veilig kunt opbergen.

Naast de functionaliteit is de short voorzien van het iconische Hummel logo en dat van de Franse Handbal Federatie, waardoor het een echt symbool is vanesprit sport en passie voor de sport.

Of je nu een professionele of amateur scheidsrechter bent, de Hummel FFHB scheidsrechtershorts zullen je beste bondgenoot zijn op het veld. Wees klaar om de belangrijkste beslissingen in het volste vertrouwen te nemen met deze shorts van hoge kwaliteit, speciaal ontworpen om aan de eisen van handbal te voldoen.

Bestel je scheidsrechtersshort nu op Hummel FFHB en laat zien dat je betrokken bent bij de sport en bij het merk Hummel. Omdat handbal veel meer is dan een sport, het is een echte passie.

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 211736-2019
Kleur zwart W/Logo
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Arbitre