Trainers BMW Motorsport Wired Cage

Trainers BMW Motorsport Wired Cage

Beginnend op: € 75,63

€ 54,12

-28%
Maak een stijlstatement met BMW Motorsport Wired Cage trainers van Puma. Comfort en prestaties. Ontdek ze zelf.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 75,63

€ 54,12

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainers BMW Motorsport Wired Cage

De BMW Motorsport Wired Cage trainers van Puma zijn hoogwaardige, stijlvolle sportschoenen. Deze sportschoenen zijn ontworpen in samenwerking met het beroemde automerk BMW en zijn een perfecte mix van stijl en functionaliteit.

Met een draadkooi die de voet omsluit, bieden deze sportschoenen optimale ondersteuning en ongeëvenaarde stabiliteit tijdens je trainingen of sportactiviteiten. De Wired Cage technologie verbetert ook de luchtcirculatie, waardoor je voeten de hele dag koel en droog blijven.

Het ontwerp van deze sportschoenen is geïnspireerd op de wereld van de autosport, met vleugjes van BMW Motorsport 's iconische kleuren zoals blauw, wit en rood. De logo's Puma en BMW staan ook op de schoen en voegen een vleugje elegantie en prestige toe aan je outfit.

De rubberen buitenzool biedt optimale grip op alle ondergronden, terwijl de middenzool van schuimrubber uitzonderlijke demping biedt voor maximaal comfort. Of het nu voor je intensieve trainingen is of voor dagelijks gebruik, deze sportschoenen zijn perfect voor alle gelegenheden.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze sportschoenen zowel slijtvast als duurzaam. Ze zijn ontworpen om je te vergezellen op al je avonturen, of het nu op het sportveld is of in het dagelijks leven.

Kortom, de BMW Motorsport Wired Cage trainers van Puma zijn een must-have voor alle sport- en schoenenliefhebbers. Met hun unieke stijl en uitzonderlijke prestaties zijn ze de ideale keuze om een vleugje klasse en dynamiek aan je garderobe toe te voegen. Trakteer jezelf dus op deze kwaliteitstrainers, die de sportieveesprit van BMW en de expertise van het merk Puma perfect combineren.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 307413-03
Kleur zwart/pro blauw/pop rood
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team BMW Motorsport
Assortiment Motorsport