Kinder-T-shirt Puma ESS+ Logo Lab

Kinder-T-shirt Puma ESS+ Logo Lab

Beginnend op: € 20,17

€ 20,01

Geef je kleine champion een sportieve look met het Puma ESS+ Logo Lab kinder-T-shirt - ontworpen door het bekende merk Puma.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 20,17

€ 20,01

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder-T-shirt Puma ESS+ Logo Lab

Het Puma ESS+ Logo Lab T-shirt voor kinderen is een echte must-have voor tous jonge fans van het merk Puma. Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit T-shirt zowel comfortabel als slijtvast, perfect voor de dagelijkse activiteiten van kinderen. Met zijn stijlvolle, moderne ontwerp is dit T-shirt een echte blikvanger die jonge modefans zeker zal aanspreken.

Het iconische Puma logo is groot afgedrukt op de voorkant, wat een extra vleugje stijl toevoegt aan dit T-shirt. Bovendien zorgt de snit op junior voor een perfecte pasvorm voor jonge atleten in de dop. Of je nu in het park speelt, sport of gewoon thuis ontspant, dit T-shirt is de perfecte metgezel voor elke activiteit.

Dit T-shirt is niet alleen stijlvol en comfortabel, het is ook gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit. Het zal dus de tand des tijds doorstaan en je kind vergezellen op al zijn avonturen. Dit Puma T-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten voor tous van alle leeftijden en is zeker een must-have in de garderobe van je kind.

Verwen je kind met dit Puma ESS+ Logo Lab T-shirt, een waar symbool van stijl en kwaliteit. Je zult niet teleurgesteld zijn door dit product van het beroemde merk Puma, dat wereldwijd bekend staat om zijn topklasse sportkleding. Bestel nu en geef je kind een T-shirt dat comfort, stijl en kwaliteit combineert.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 679224-38
Kleur groene
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1