Kinder-T-shirt Converse Chuck Patch

Kinder-T-shirt Converse Chuck Patch

Beginnend op: € 16,13

€ 11,41

-29%
Geef je junior de iconische stijl van Converse met het Chuck Patch t-shirt voor kinderen. Een must-have voor fans van het merk.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 16,13

€ 11,41

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder-T-shirt Converse Chuck Patch

Het Converse Chuck Patch T-shirt voor kinderen is een must-have voor alle jonge fans van het iconische merk Converse. Dit t-shirt is speciaal ontworpen voor kinderen en met is voorzien van het beroemde Converse Chuck Patch logo op de voorkant. Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit T-shirt zowel comfortabel als duurzaam, ideaal voor dagelijkse activiteiten.

Dankzij het tijdloze ontwerp is het perfect voor meisjes en jongens van alle leeftijden. De zwart-witte print is zowel sober als trendy, waardoor het perfect past bij elke outfit. Of je nu speelt in de speeltuin of geniet van een dagje uit met het gezin, dit kinder t-shirt van Converse zal aan elke wens voldoen.

Comfort is een prioriteit voor Converse, daarom is dit t-shirt gemaakt van 100% zacht, ademend katoen. Je kind zal zich dus de hele dag comfortabel voelen, wat hij of zij ook doet. Bovendien is het gemakkelijk aan te trekken en te dragen dankzij de ronde hals en korte mouwen.

Dit kinder t-shirt van Converse Chuck Patch is ook een uitstekende keuze om een gevoel voor stijl en liefde voor het merk van jongs af aan bij te brengen. Converse is een merk dat symbool staat voor jeugd en vrijheid van meningsuiting, belangrijke waarden om aan onze kinderen door te geven.

Dus ga je gang en geef je kind dit t-shirt Converse Chuck Patch, een echte must-have voor hun garderobe. Met zijn superieure kwaliteit en tijdloze design zal het snel de favoriet van je kind worden en zal het nooit meer van zijn of haar zijde wijken!

Extra informatie

Merk Converse
Fabrikant SKU 866500-001
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior